Politibetjent: Nicki Bille var som en tikkende bombe

Fodboldspiller Nicki Bille Nielsen afviser at have bidt betjent under bytur. Betjenten fastholder, at hun blev bidt.

Det er to vidt forskellige opfattelser af forløbet, som Nicki Bille Nielsen og politiet har af episoden den påskenat sidste år, hvor fodboldspilleren blev anholdt i Antonigade i det indre København.

Nicki Bille nægter at have opført sig voldeligt og bidt en betjent. Det passer ikke, fortæller en kvindelig betjent, som var med til anholdelsen, torsdag i Københavns Byret.

- Han virkede som en tikkende bombe, og jeg tænkte, at om lidt kommer vi op at slås. Han var virkelig rasende og dirrede helt og sagde: Skrid ad helvede til. Da Mikkel (den mandlige betjent, red.) kom, stoppede jeg ham (Nicki Bille, red.) med hænderne, og han blev ophidset og sagde, vi skulle skride.

- Han ville ikke snakke med os. Jeg tænkte, at nu skal jeg have fat i pebersprayen. Jeg kunne mærke, vi enten skulle slås med ham eller berolige ham med peberspray.

- Det var de to veje, jeg kunne se. Han endte så med at få peberspray, men han reagerede ikke. Det havde ikke den normale effekt, hvor man tager sig til øjnene, siger den kvindelige betjent.

Efterfølgende bliver en modvillig Nicki Bille anholdt. Men han strittede imod og brugte alle sine kræfter. Imens begyndte Nicki Billes venner at samles omkring tumulten, forklarer betjenten.

- Jeg tror aldrig, jeg har brugt så lang tid på at få en person i håndjern. Mikkel gav ham peberspray, og det lykkedes at få ham ned på jorden og armene i håndjern.

- Han råbte, han var landsholdspiller og glædede sig til, at det kom i Ekstra Bladet. Vi satte ham ind på bagsædet, og så kom der en gruppefører, fortæller betjenten.

I bilen på vej mod stationen opstår der ifølge politiet mere uro, da Nicki Bille blev ved med at gøre modstand og bed fra sig, forklarer den kvindelige betjent.

- Jeg sad på bagsædet. Han var stadig sur. Han kørte næsen ind på nakkestøtten foran sig. Jeg sagde, han skulle lade være. Jeg tog armen op, og så bed han fast i min arm. Han vendte hovedet rundt og bed mig. Jeg husker det som om, han grinte og så blev han lagt ned, fortæller betjenten.

Nicki Bille har nægtet, at han har bidt betjenten.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Knivstikkeri Nørrebro

24-årig stukket ned i København

Lastbil sløret

Kvinde førte politiet på sporet af drønulovlig lastbil – nu får hun ros

Retten i Helsingør

15-årig dreng fængslet for voldtægt i Nordsjælland

618602-311

Politiet undersøger mistænkelig brand ved rockerborg

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere