Politi om Morten, der forsvandt fra Tivoli: En besynderlig sag

Den 68-årige Morten Peder Oxvang Mortensen savnes fortsat, efter at han torsdag aften tog til Glostrup i stedet for hjem til Østerbro.

Morten Peder Oxvang Mortensen fra Østerbro savnes stadig efter, at han torsdag aften forsvandt i forbindelse med en tur i Tivoli.

Det oplyser Københavns Politi til TV 2 Lorry.

- Al personale er klar over, at vi savner ham, og sammen med jer (TV 2 Lorry, red.) har vi gjort en del mennesker opmærksomme på, at han er forsvundet, men han er ikke blevet fundet, siger vagtchef Lars Vesterweel lørdag formiddag til TV 2 Lorry.

Den 68-årige Morten var torsdag sammen med nogle venner i Tivoli. Bagefter tog han af uvisse årsager et S-tog til Glostrup i stedet for at tage hjem til Østerbro, som han havde aftalt med sin kone. 

Morten er sidst set ved Glostrup Station, hvor et overvågningskamera omkring klokken 19 torsdag fangede ham, mens han gik fra S-toget mod busholdepladsen.

quote Der er ikke noget, der tyder på, at han har været udsat for en forbrydelse.

Lars Vesterweel, Københavns Politi

Mortens mobiltelefon er desuden blevet fanget på en telefonmast i Glostrup, oplyser politiet. 

Det er netop det faktum, at Morten tog til Glostrup, der vækker undren hos politiet.

- Den er noget besynderlig den her sag, og der er også mange hos os, der undrer sig over, at han er taget til Glostrup, når han bor på Østerbro, siger vagtchef Lars Vesterweel til TV 2 Lorry.

Han fortæller, at Københavns Politi har modtaget flere vidnehenvendelser i sagen, men desværre ikke nogen, som politiet har kunnet bruge til noget.

Signalement: Morten Peder Oxvang Mortensen

Politiet har flere gange fredag søgt med hunde på Glostrup Station, men vil ikke gøre yderligere ved sagen i løbet af lørdag.

- De patruljer, der er ude og køre, er klar over, at vi savner, og andet kan vi ikke gøre lige nu. Der er ikke noget, der tyder på, at han har været udsat for en forbrydelse, siger Lars Vesterweel til TV 2 Lorry.

Politiet vil fortsat meget gerne høre fra offentligheden. Hvis du har set Morten Peder Oxvang Mortensen, kan du ringe til Københavns Politi på 114. 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

brøndby strand 1

playMyndigheder deler oplysninger om kriminelle: Kan blive smidt ud af hele Brøndby Strand

Christiania Pusher Street

65 personer sigtet for at sælge hash udenfor Christiania

Bomberør

17-årig risikerer forhøjet straf for at skyde med bomberør mod tre betjente

Politi tæt

Skønhedssalon holdt åbent, da politiet kom - kunde flygtede ud ad bagudgangen

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere