Politi offentliggør billede af formodet gerningsmand

I forbindelse med eksplosionen natten til lørdag leder Københavns Politi efter en mulig gerningsmand, som man nu har offentliggjort et billede af.

Foto: Mads Claus Rasmussen - Ritzau Scanpix

Opdateret kl. 15.25 med nyt foto:

  Foto: Københavns Politi

 

Københavns Politi offentliggør nu et billede af den formodede gerningsmand bag eksplosionen ved nærpolitistationen på Hermodsgade 3 på Nørrebro. 

Manden er set løbe fra Hermodsgade op mod Sigurdsgade på Nørrebro i København.

Politiet søger vidner, der måtte have set personer omkring gerningsstedet før og efter eksplosionen, som fandt sted ca. kl. 03.18, hvor politiet modtog anmeldelsen.

Derudover er ordensmagten meget interesseret i at høre fra borgere, som måtte have stet køretøjer i området omkring nærpolitistationen før og efter eksplosionen natten til lørdag.

Københavns Politi har lørdag formiddag offentliggjort dette billede af den formode gerningsmand. Politiet arbejder på at kunne offentliggøre et mere tydeligt billede af manden. Foto: Københavns Politi

Mand iført mørkt tøj

Den formodede gerningsmand beskrives som: Mand i alderen 15-25 år, mellem 170 - 180 centimeter høj. Han var iført sort jakke med mørke løstsiddende bukser, sorte sko, sorte såle og ingen handsker.

Manden havde derudover en blå plasticpose fra Rema 1000 med sig. 

Eksplosionen på Nørrebro kommer under en uge efter Skattestyrelsens facade blev ramt af en lignende hændelse. 

De to hændelser har dog ikke nødvendigvis noget med hinanden at gøre, og der er ikke noget, der tyder på terror, understregede vicepolitiinspektør Jørgen Bergen Skov hos Københavns Politi tidligere lørdag på pressemøde.  

Ved du noget, skal du ringe 114. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik