Politi efter højresvingsulykke: "Kør ikke gennem København nu!"

En lastbil og en cyklist er involveret i en voldsom trafikulykke fredag morgen i København.

Et stort kryds i København har fredag morgen været spærret for trafik.

Krydset, som er spærret, er mellem Hulgårdsvej og Borups Allé, hvor en lastbil og en cyklist er parterne i et voldsomt trafikuheld.

- Der er tale om en højresvingsulykke mellem lastbil og cyklist, siger Michael Andersen, der er vagtchef hos Københavns Politi, som tilføjer, at ulykken har haft dødelig udgang for cyklisten.

De pårørende er endnu ikke underrettet. 

Anmeldelsen om ulykken indløb allerede klokken 06.38, og nu, godt en time efter ulykken, er der fortsat trafikale problemer på Borups Allé og Hulgårdsvej.

- Den udadgående trafik kan køre nu, mens den indadkørende trafik bliver ledt af Hulgårdsvej. Hvis man skal ind i København eller til Amager, skal man finde andre veje nu, siger Michael Andersen til TV 2 Lorry.

Ifølge vagtchefen er politiet snart færdige med undersøgelserne på stedet, hvorefter der bliver åbnet helt op i krydset. Alligevel skal man forvente meget trafik, da krydset har været spærret længe.

Vagtchefen tilføjer, at hvis nogen har set eller oplevet ulykken og har brug for hjælp til bearbejdning, skal det i første omgang ske via egen læge.

- Man kan også ringe til psykiatrisk skadestue, hvis man skal have hjælp her. Men man skal ringe 1813 først, siger Michael Andersen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politibil nat

Politiet lukker fest og sigter 31 personer

25_seconds

playPoliti kalder sag om afbrændt Mette Frederiksen-dukke for "alvorlig"

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

politiafspærring

Gik amok i hærværksraseri: Knuste ruder på 16 biler og to butikker

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere