Politi advarer: Undgå at få din bil ødelagt under Distortion

Københavns Politi anbefaler, at du flytter din bil under Distortion. Bilister kan parkere i tilstødende P-zoner.

Foto: Martin Sylvest Andersen - Scanpix

I løbet af næste uge indtager gadefesten Distortion Københavns bydele.

Festen starter onsdag på Nørrebro, fortsætter torsdag på Vesterbro, inden den flytter til Refshaleøen, hvor der både er fest fredag og lørdag.

At Distortion efterhånden er en københavnsk tradition kan de fleste nok blive enige om. Men det rod og kaos, der hvert år følger med, når tusindvis af mennesker fester i byens gader er ofte til stor gene for beboerne i de områder, hvor festen afholdes.

Derfor opfordrer Københavns Politi allerede nu på twitter til, at alle bilejere flytter deres bil under festivalen for at undgå at få den ødelagt.

Læs også Beredskabet er højere end nogensinde før til gadefestival

Parkeringsregler ændres

Bor du i området og har bil, så bør du overveje at læse op på reglerne for parkering under festivalen. Når klokken slår 07 den 31. maj starter et indkørselsforbud nemlig på en del af Nørrebro der varer til 1. juni klokken 06. Samtidig vil der også være perioder med P-forbud.

Ved de blå streger er der P-forbud 31/5 kl. 07.00 til 1/6 kl. 06.00. Ved de lilla streger er der P-forbud 30/5 kl. 23.00 til 1/6 kl. 06.00 Foto: Distortion

Hvis du har P-licens til zonen Indre Nørrebro (IN) kan du fra den 30. maj kl. 16 til den 1. juni kl. 09 parkere i zonerne Ydre Nørrebro (YN) og Indre Østerbro (IØ).

Også på Vesterbro vil der være ændringer i kørsels- og P-forholdene. I den markerede zone vil der være indkørselsforbud fra torsdag den 1. juni kl. 07 til fredag den 2. juni kl. 06.

Med P-licens til Vesterbro (VB) vil du i perioden 31. maj kl. 16.00 til 2. juni kl. 09 kunne parkere i P-licenszonen Valby (VA).

Ved de blå streger er der P-forbud 1/6 kl. 07 til 2/6 kl. 06. Ved de lilla streger er der P-forbud 31/5 kl. 23 til 2/6 kl. 06. Foto: Distortion

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik