Politi: 25-årig voldtog teenager i gangtunnel

Politiet har rejst tiltale mod en 25-årig mand i en voldtægtssag fra Østerbro.

Politiet offentliggjorde i sin tid dette billede, hvilket fik en 25-årig mand til at melde sig selv.

En 25-årig mand blev i juli løsladt i en grov voldtægtssag mod en 19-årig kvinde i en gangtunnel på Blegdamsvej i København. Nu har politiet rejst tiltale mod den 25-årige, skriver Ekstra Bladet.

Politiet mener, at beviserne i sagen er stærke, blandt andet fordi den 19-årige havde en række skader i hovedet, da hun anmeldte voldtægten.

Den 25-årige mand meldte i juli sig selv til politiet, efter at Københavns Politi havde offentliggjort en video, der viste, at manden gik ind en 3A-bus på Enghavevej, samtidig med at kvinden gik ind i bussen.

Den 25-årige forklarede dengang, at han genkendte sig selv på videoen, men benægtede, at han havde voldtaget den 19-årige kvinde.

Den formodede voldtægt fandt sted på Østerbro søndag den 7. juni tidligt om morgenen. Her forlod manden og den 19-årige kvinde på samme tid 3A-bussen på Blegdamsvej på Østerbro. Ifølge politiet tvang manden herefter den 19-årige ned i en gangtunnel. Her skubbede han hende forover, så hun slog sit hoved kraftigt mod væggen, hvorefter han voldtog hende.

Den 25-åriges advokat, Finn Bachmann, siger dog, at hans klient har en helt anden opfattelse af situationen, skriver Ekstra Bladet. Manden mener, at der opstod en gensidig sympati mellem ham og den 19-årige kvinde, mens de sad i bussen, og at det 'lå i luften', at de skulle have sex. Den 25-årige afviser dog, at der foregik et samleje mellem dem i gangtunnellen.

Den 25-årige kræver frifindelse. Han risikerer en hård straf, hvis han bliver fundet skyldig i voldtægten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik