Peter Madsen-retssag fortsætter i dag

Hele dagen er sat af til afhøring af Peter Madsen.

Retssal 60 i Københavns byret er igen fyldt til bristepunktet. I dag fortsætter afhøringen af Peter Madsen i sagen om drabet på den svenske journalist Kim Wall.

Hele dagen er sat af til afhøringen af Peter Madsen, hvor anklager Jakob Buch-Jepsen højst sandsynligt vil samle op på sidste retsmøde, og så mangler han stadig at afhøre Peter Madsen om parteringen af Kim Wall. Når anklageren er færdig, er det Peter Madsens forsvarer, Betina Hald Engmark, der får lov til at afhøre Peter Madsen. 

Retsmødet var berammet til at starte 9:30 og begyndte med en smule forsinkelse.

 

Peter Madsen er anklaget for at have planlagt at slå den svenske journalist Kim Wall ihjel inden de tog ned i hans hjemmebyggede ubåd, Nautilus. Derudover vil anklageren overbevise retten om, at Peter Madsen dræbte Kim Wall i udbåden, og mishandlede Kim Wall, før hun døde. Peter Madsen nægter sig skyldig i anklagerne, men erkendte i oktober, at han havde parteret Kim Walls lig. 

Peter Madsen derimod nægter sig skyldig i drab og seksuelle krænkelser, men han erkendte under en politiafhøring den 14. oktober sidste år, at han parterede Kim Wall.Dagens retsmøde er det andet i sagen mod Peter Madsen. Der er i alt afsat 12 dage i retten til sagen. Det første retsmøde var 8. marts. I morgen og på fredag fortsætter retsmøderne, og dommen forventes at falde d. 25. april.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

byggeplads

playNu vil kommune give bøder, hvis chefer afsløres i snyd med løn

Set fra Nørrebro

Fra skumle hjørner til genbrugsgranit: Sådan skal Nørrebro-plads se ud

20190712-103314-4-1920x1280we.jpg

playSocial vicevært skal skabe fred og hjælpe udsatte på omstridt plads

Afbrænding af Lars Løkke dukke

Enhedslisten-borgmester deltog i afbrænding af Lars Løkke-dukke

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere