Peter Madsen-retssag fortsætter i dag

Hele dagen er sat af til afhøring af Peter Madsen.

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Retssal 60 i Københavns byret er igen fyldt til bristepunktet. I dag fortsætter afhøringen af Peter Madsen i sagen om drabet på den svenske journalist Kim Wall.

Hele dagen er sat af til afhøringen af Peter Madsen, hvor anklager Jakob Buch-Jepsen højst sandsynligt vil samle op på sidste retsmøde, og så mangler han stadig at afhøre Peter Madsen om parteringen af Kim Wall. Når anklageren er færdig, er det Peter Madsens forsvarer, Betina Hald Engmark, der får lov til at afhøre Peter Madsen. 

Læs også Madsen vil bevise sin uskyld: Vil have nye undersøgelser af ubåd

Retsmødet var berammet til at starte 9:30 og begyndte med en smule forsinkelse.

 

Peter Madsen er anklaget for at have planlagt at slå den svenske journalist Kim Wall ihjel inden de tog ned i hans hjemmebyggede ubåd, Nautilus. Derudover vil anklageren overbevise retten om, at Peter Madsen dræbte Kim Wall i udbåden, og mishandlede Kim Wall, før hun døde. Peter Madsen nægter sig skyldig i anklagerne, men erkendte i oktober, at han havde parteret Kim Walls lig. 

Læs også Peter Madsen afhørt i retten - se hans forklaringer her

Peter Madsen derimod nægter sig skyldig i drab og seksuelle krænkelser, men han erkendte under en politiafhøring den 14. oktober sidste år, at han parterede Kim Wall.Dagens retsmøde er det andet i sagen mod Peter Madsen. Der er i alt afsat 12 dage i retten til sagen. Det første retsmøde var 8. marts. I morgen og på fredag fortsætter retsmøderne, og dommen forventes at falde d. 25. april.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik