Patrick skrev, at han var ensom - og så dukkede 17 nye venner op

26-årige Patrick Cakirli var midt i den sværeste periode i sit liv. Det skrev han på det sociale medie Jodel, og så kom 17 fremmede til undsætning.

26-årige Patrick Cakirli havde længe følt sig lidt alene i verden. Han følte sig deprimeret og manglede nogen at tale med.

quote Jeg havde nået det punkt, hvor jeg var ligeglad med at folk dømte mig. Jeg havde brug for nogen at snakke med, og det fik jeg så

Patrick Cakirli

For en uge siden fik han nok og besluttede sig for at skrive en besked på det sociale medie Jodel:

"Jeg er desperat efter at møde nye mennesker. Jeg er ensom og går igennem den sværeste periode i mit liv. Jeg sidder på trapperne foran rådhuset fra klokken 14 til 20. Jeg har sorte bukser og en Northface taske på"

Reaktionen, han fik, var mildt sagt overvældende.

- Jeg havde nået det punkt, hvor jeg var ligeglad med at folk dømte mig. Jeg havde brug for nogen at snakke med, og det fik jeg så, siger han til TV 2 Lorry. 

- Det var ren kærlighed

quote Da han valgte at række ud i det blå og bare håbede på, at der kommer nogen - det berørte mig rigtig meget

Emilie-Marie Fridh

Først dukkede en person op med et tæppe og brændte mandler. De gik videre til Burger King for at få varmen, og opdaterede deres lokation på Jodel. Snart dukkede 17 personer op.

Deriblandt Emilie-Marie Fridh, der var på vej hjem i bussen, da hun så beskeden.

Hun har sidenhen været med til - sammen med Patrick - at starte en Facebook-gruppe, der skal støtte ensomme. 

- Jeg kender selv Patricks situation, og jeg ved, hvor svært det kan være, når man virkelig gerne vil snakke med nogen, men man ikke ved, hvem man skal række ud efter. Så da han valgte at række ud i det blå og bare håbede på, at der kommer nogen - det berørte mig rigtig meget, siger hun.

Facebook-gruppe samler andre ensomme

- Der var så meget kærlighed at hente. Det var overvældende. 

Sådan beskriver Patrick Cakirli modtagelsen af hans indlæg på Jodel. 

De 17 personer besluttede den aften at gøre noget for de andre ensomme unge. Det er blevet til Facebook-gruppen "Smilet", der i skrivende stund har næsten 1000 medlemmer.

- Jeg håber klart, at andre mennesker vil finde ud af, at de ikke står alene med de her problemstillinger. Der er andre, der har det dårligt, ligesom jeg har det, så jeg håber, at kunne hjælpe nogle af dem, siger Patrick Cakirli.

Hvis du kan genkende noget af dig selv i Patricks historie: Hvis du selv føler dig ensom, og måske har fundet en god løsning - så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Skriv en mail til os på adressen her: Redaktion@tv2lorry.dk.