Padlende affaldshelte udvider med ny afdeling

Foreningen Miljøkajakken starter en ny afdeling op på Sluseholmen.

00:21

Billederne her er fra Københavns Havn, hvor der sidste år blev indsamlet cirka tre tons affald.

Nu er der godt nyt til alle voksne og børn, der vil være med til at gøre en god gerning for havmiljøet. 

Miljøkajakken udvider nemlig sin indsats.

Takket være økonomisk tilskud fra Kongens Enghave Lokaludvalg, Danica Ejendomme og Kajakklubben Askholm er der nu etableret en afdeling af Foreningen Miljøkajakken på Sluseholmen under Gårdlauget Askholm.

Miljøkajakken Sluseholmen vil blive indviet den 7. juli, hvor der er reception. 

Læs også Smart fidus: Fuldt booket kajak samler flere tons affald

Indsamlede 3 tons affald sidste år

Foreningen Miljøkajakken startede i København i april 2017 og indsamlede sidste år cirka tre tons affald i Københavns Havn. 

Man kan gratis låne Miljøkajakken Sluseholmen inklusiv redningsveste og udstyr i op til to timer, hvis man samtidig forpligter sig at indsamle affald på turen gennem kanalerne og Københavns Havn, og bringer dette retur til Sluseholmen.

Læs også Mød fem frivillige affaldshelte: Sammen skralder vi i flok

Alle aldre kan være med

Miljøkajakken er en dobbeltkajak med god plads, som ikke kan kæntre. Man behøver derfor ingen erfaring med at ro i kajak, og alle aldre kan være med. Den har plads til to voksne og to børn.

Ved at låne Miljøkajakken har man således mulighed for at nyde en kajaktur rundt i kanalerne på Sluseholmen og i Københavns Havn og samtidigt støtte et godt formål.

Miljøkajakken Sluseholmen indgår i et landsdækkende netværk af miljøkajakker, som er etableret på initiativ af Foreningen Miljøkajakken, som også har bistået Gårdlauget Askholm ved valget og indkøb af kajak og udstyr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik