Overrasket TV 2-vært om affald: Det var pokkers

TV 2s vejrvært, Peter Tanev, har tidligere skældt ud på folk, der efterlod deres affald på Islands Brygge, men de seneste to dage er han alligevel blevet overrasket.

- DET VAR POKKERS, sådan indleder Peter Tanev et nyt opslag på facebook.

TV 2s vejrvært, Peter Tanev, er langt fra tilfreds med københavnernes efterladte affald i byens parker, men de seneste to dage er han blevet positivt overrasket.

- Den 11. maj skrev jeg her på FB om svineriet på Bryggen og lagde 2 billeder ud og siden er der blevet skrevet og talt meget om skrald i vores byer, parker osv, sådan skriver Peter Tanev på sin Facebook-profil og fortsætter:

- Jeg påstod endda, at man ikke kunne ændre på folks vaner, og dermed få dem til at rydde op. Men måske tog/tager jeg fejl (heldigvis) eller så er der en anden forklaring som je...g ikke kender.

LÆS OGSÅ:  TV 2-vært om affald: Fy for satan

- Men de sidste 2 dage har græsplænerne, trods varme sommerdage, været næsten ryddet for affald, når folk har forladt dem.

Om det er vejrværtens vrede eller ej, der ligger tilgrund for den pludselig ændring i affaldsaffærden, er Peter Tanev dog lidt mere i tvivl om. 

TV 2 Lorry har talt med Københavns Kommune som næsten er lige så forundret. Man har nemlig intet gjort for at forbedre affaldssituationen, andet end de sædvanelig tiltag.

- Man kan komme med mange teorier om, hvad der er sket på de 14 dage, men jeg vil nøjes med at konstatere at nu er græsset igen grønt på bryggen, afrunder Peter Tanev sit opslag.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere