OVERBLIK: De seneste skudepisoder i København

Torsdag var der for anden dag i træk skud i København, da en 22-årig bliver skudt og dræbt i Mjølnerparken.

Torsdag blev der for anden dag i træk skudt i København. En 22-årig mistede livet under et skyderi i Mjølnerparken.

Her er et overblik over banderelaterede skyderier i København siden slutningen af september. 

Foruden de nævnte har der været en række skudepisoder på den københavnske vestegn og i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politikreds.

* 26. september: Politiet får anmeldelse om, at der er affyret to til tre skud på Jacob Lindbergsvej i Københavns Nordvestkvarter. Politiet finder et patronhylster, men ingen personer blev ramt.

* 29. september: En civil patruljevogn bliver ramt af fem skud i Mjølnerparken, da den kører efter scooter med to mænd. Scooteren standser op, og mændene skyder mod bilen. Betjentene bliver ikke ramt. Tre mænd bliver kort efter anholdt, men løslades igen, da beviserne mod dem ikke er stærke nok til en varetægtsfængsling.

* 7. oktober: En 21-årig mand bliver såret af et eller flere skud på Tomsgårdsvej i Københavns Nordvestkvarter. Han overlever. Efter skyderiet flygter to personer fra stedet i retning mod Frederiksborgvej og Tuborgvej - den ene til fod og den anden på cykel.

* 24. oktober: To mænd på 22 og 24 år kommer lettere til skade, da der bliver affyret skud mod deres bil på Emdrupvej i Københavns Nordvestkvarter. De bliver bragt til Herlev Hospital i bilen.

* 31. oktober: En bliver dræbt og to andre såret - heraf en alvorligt - da der bliver affyret flere skud på Tagensvej ved Mjølnerparken. Alle tre havde tilknytning til banden Brothas.

* 3. november: Klokken 02.30 bliver en 20-årig mand ramt af skud, da han kommer kørende i sin bil i krydset mellem Åkandevej og Ruten. Bilen rammer en mur og vælter om på taget. Senere på dagen dør skudofferet af sine kvæstelser.

* 8. november: En person bliver skudt med et enkelt skud omkring klokken 20:00. Skyderiet sker ved Folkets Park på bydelen Nørrebro. Den ramte har banderelationer. Han overlever.

* 9. november: En 22-årig mand bliver dræbt og en 19-årig ramt af skud i Mjølnerparken. Den afdøde er kendt af politiet i sammenhæng med bander. Den 19-årig får ingen alvorlige skader.

Kilder: Ritzau, Københavns Politi.

/ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi 112 politibil

Skud fra skydebane fik politiet til at rykke ud til Amager

Politi retten i glostrup 112

Anklager vil have ældre ægtepar idømt fængsel for hadforbrydelse mod ung kvinde

politi 112 politibil

Knivoverfald i Nordvest: Politiet efterlyser tre mænd

182875419_1391088584582504_6810450947341715862_n

Farvel til bilen - påvirket bilist kørte for 11. gang uden kørekort

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere