Oplev musicalhittet We Will Rock You i dansk opsætning

16 millioner solgte billetter i 28 lande lyver ikke. Musicalen We Will Rock You er et megahit, og nu bliver stykket opsat med et dansk stjernecast.

00:24

Måske er du én ud af de 16 millioner, som har set musicalen We Will Rock You. Stykket, der tager udgangspunkt i musikken fra det legendariske rockband Queen, er nemlig blevet en verdensomspændende succes gennem de sidste snart 13 år og har også af flere omgange gæstet Danmark med sit originale engelske cast. 

Det bliver crazy. 

Szhirley, sangerinde

Men til foråret 2017 bliver Queen-musicalen opsat med et dansk stjernecast, som blandt mange andre inkluderer Joey Moe, Niels Olsen, Nellie Ettison og ikke mindst Szhirley, som har høje forventninger til showet.  

- Det bliver crazy. Også fordi alle der er involverede, det er folk ude fra, så der bliver fløjet instruktører og scenografer og alt muligt ind, og det har jeg ikke prøvet at være med til før på det niveau der. 

Sådan siger sangerinden onsdag til TV 2 Lorry. 

Læs også We will rock you

We Will Rock You er kendt for at være både medrivende og humoristisk, og i den oprindelige opsætning er det da også stjerneforfatter og komiker Ben Elton, som har skrevet stykket i samarbejde med Queen-medlemmerne Brian May og Roger Taylor.

Opgaven med at få det hele oversat til dansk har Lars Hjortshøj taget på sig. Og bare rolig - sangene du kender bliver ved med at være på engelsk. 

Læs også Hotel bygges om til musical-palads

Musicalen får premiere i den nye Royal Arena i København den 19. april og fortsætter indtil 7. maj, hvorefter det jyske publikum også i et par dage kan få glæde af tidsløse hits som Bohemian Rhapsody, Under Pressure, Killer Queen, We Are The Champions og selvfølgelig titelmelodien We Will Rock You. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?