Opdateret: Københavns Lufthavn er åben igen

Københavns Lufthavn er nu åben igen, efter politiet her til morgen afspærrede en del af lufthavnen for at undersøge et stykke mistænkelig bagage.

- Vi kan bekræfte, at det der er sket en hændelse, der har fået politiet til at afspærre, siger pressevagt i Københavns Lufthavn, Morten Bro, til TV 2 Lorry. Foto: alarm112danmark.dk

Opdateret: Københavns Lufthavn er åbnet igen. Det oplyser pressevagten hos lufthavnen.

..

Københavns Politi har lige nu afspærret den vestlige del af Terminal 2 i Københavns Lufthavn. Det bekræfter Københavns Lufthavn over for TV 2 Lorry.

- Vi kan bekræfte, at det der er sket en hændelse, der har fået politiet til at afspærre, siger pressevagt i Københavns Lufthavn, Morten Bro, til TV 2 Lorry.

Københavns Lufthavn vil ikke fortælle, hvilken hændelse der er tale om, men de oplyser til TV 2 Lorry, at der lige nu kører en speak i lufthavnen, som beder passagererne om at følge politiets anbefalinger.

På Twitter oplyser Københavns Lufthavn, at politiet undersøger et mistænkeligt stykke "odd size baggage".

Københavns Politi har bekræftet på Twitter at man har afspærret terminal 2 og arbejder derude. 

- Politiet arbejder i Københavns Lufthavn og terminal 2 er afspærret, hvilket kan medføre trafikale problemer. Tidshorisont ukendt.

Trafikale problemer

Hvis man kommer fra motorvejen ved Københavns Lufthavn, skriver P4 København, at man med fordel kan køre af afkørsel 16 Lufthavn Ø og ikke afkørsel 17. 

 

Opdateres...

Læs også Når generalen er en kvinde

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik