Nyt skyderi på Amager

En 23-årig mand er natten til søndag blevet ramt af skud i armen. Årsagen til skyderiet er endnu uvis.

Foto: Scanpix

Politiet modtog tidligt søndag morgen anmeldelsen om et skyderi på Amager, hvor en 23-årig mand var blevet skudt. Det oplyser Københavns Politi.

Vi ved ikke på nuværende tidspunkt, om skyderiet har været banderelaterert, så det kan jeg ikke sige noget om på nuværende tidspunkt.

Jørgen Lyster, Central Efterforskiningsleder, Københavns Politi

- Vi får ved 04-tiden anmeldelse om, at der bliver skudt i Dalslandsgade på Amager, siger Jørgen Lyster, der er central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

Skyderiet fandt sted nær Dalslandsgade bare få minutters gang fra Holmbladsgade, hvor et skyderi fandt sted i en sidegade for ti dage siden. 

I skyderiet ved Holmbladsgade blev Halsgreensgade spærret og politiet bekræftede kort efter, at der var tale om to grupperinger, der havde skudt mod hinanden.

Læs også Gade afspærret efter skyderi: Jeg kunne have stået i kugleregn

Det er dog stadig for tidligt at sige mere om dagens skudepisode, lyder det fra Københavns Politi.

Vi har været derude, og lige nu er vi gang med nogle tekniske undersøgelser på gerningsstedet, og hvad det giver, kan vi ikke sige på nuværende tidspunkt.

Jørgen Lyster, Central Efterforskiningsleder, Københavns Politi

- Vi har været derude, og lige nu er vi gang med nogle tekniske undersøgelser på gerningsstedet, og hvad det giver, kan vi ikke sige på nuværende tidspunkt, siger Jørgen Lyster til Ekstra Bladet.

- Vi ved ikke på nuværende tidspunkt, om skyderiet har været banderelaterert, så det kan jeg ikke sige noget om på nuværende tidspunkt, siger han.

Det ligger dog fast, at der er affyret flere skud, men det er uvist hvor mange. Politiet kan heller ikke fortælle, hvor mange personer der var involveret i skudepisoden.

Ingen vidner har tilsyneladende set personer eller biler forsvinde fra området i forbindelse med skyderiet.

Læs også Stor aktion i København: Politiet anholder bandemedlemmer

Ifølge politiet dukkede den ramte 23-årige mand selv op på Rigshospitalet med skudlæsioner i armen, hvor han var blevet ramt af et enkelt skud.

Manden er uden for livsfare og er blevet udskrevet fra hospitalet igen tidligere i dag. 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik