Nyt skyderi på Amager

En 23-årig mand er natten til søndag blevet ramt af skud i armen. Årsagen til skyderiet er endnu uvis.

Politiet modtog tidligt søndag morgen anmeldelsen om et skyderi på Amager, hvor en 23-årig mand var blevet skudt. Det oplyser Københavns Politi.

quote Vi ved ikke på nuværende tidspunkt, om skyderiet har været banderelaterert, så det kan jeg ikke sige noget om på nuværende tidspunkt.

Jørgen Lyster, Central Efterforskiningsleder, Københavns Politi

- Vi får ved 04-tiden anmeldelse om, at der bliver skudt i Dalslandsgade på Amager, siger Jørgen Lyster, der er central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

Skyderiet fandt sted nær Dalslandsgade bare få minutters gang fra Holmbladsgade, hvor et skyderi fandt sted i en sidegade for ti dage siden. 

I skyderiet ved Holmbladsgade blev Halsgreensgade spærret og politiet bekræftede kort efter, at der var tale om to grupperinger, der havde skudt mod hinanden.

Det er dog stadig for tidligt at sige mere om dagens skudepisode, lyder det fra Københavns Politi.

quote Vi har været derude, og lige nu er vi gang med nogle tekniske undersøgelser på gerningsstedet, og hvad det giver, kan vi ikke sige på nuværende tidspunkt.

Jørgen Lyster, Central Efterforskiningsleder, Københavns Politi

- Vi har været derude, og lige nu er vi gang med nogle tekniske undersøgelser på gerningsstedet, og hvad det giver, kan vi ikke sige på nuværende tidspunkt, siger Jørgen Lyster til Ekstra Bladet.

- Vi ved ikke på nuværende tidspunkt, om skyderiet har været banderelaterert, så det kan jeg ikke sige noget om på nuværende tidspunkt, siger han.

Det ligger dog fast, at der er affyret flere skud, men det er uvist hvor mange. Politiet kan heller ikke fortælle, hvor mange personer der var involveret i skudepisoden.

Ingen vidner har tilsyneladende set personer eller biler forsvinde fra området i forbindelse med skyderiet.

Ifølge politiet dukkede den ramte 23-årige mand selv op på Rigshospitalet med skudlæsioner i armen, hvor han var blevet ramt af et enkelt skud.

Manden er uden for livsfare og er blevet udskrevet fra hospitalet igen tidligere i dag. 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

klam fyr

Politiet efterlyser mand, der holdt kvinde fast - havde muligvis seksuelt motiv

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere