Nye arkitekter og designer inviterer indenfor på Holmen

I de smukke brune murstensbygninger på Holmen, der huser Det Kongelige Danske Kunstakademis skoler for Arkitektur, Design og Konservering, kan man lige nu se, hvad den nye generation af arkitekter og designere tænker og arbejder med.

162 nyslåede arkitekter og 80 designere har de seneste mange måneder arbejdet med deres afgangsprojekter - og nu vil de gerne dele dem med os andre i en åben og gratis udstilling hvor alle er velkomne.

Og hvis man tror, at de arbejder i deres osteklokke, så kan man godt tro om. Her er bud på en bunke konkrete udfordringer og behov, som vi har her i 2016 - fra hvordan vi indretter os bedst muligt i en hovedstad, hvor flere og flere vil leve hele deres liv til hvordan vi udvikler nye materialer af gamle.

Her kan du se arkitekt Pauline Selvejer Faaborgs bud på, hvordan en tom kontorbygning på Islands Brygge kan forvandles og udnyttes til ca. 50 moderne  studieboliger.

Pauline Selvejer Faaborgs giver her et bud på, hvordan en tom kontorbygning på Islands Brygge kan forvandles. 

Man kan besøge afgangsudstillingen på Kunstakademiet hver dag indtil den 21. august - mellem kl. 11 og 18. Der er dog sommerferielukket de sidste 3 uger af juli.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere