Ny stor forlystelse i Tivoli: Nu virker den!

Tik Tak hedder den nye karrusel, men der var ikke meget at takke for, da et samlet pressekorps første gang skulle indvie den 30 millioner kroner dyre karrusel i Tivoli. Knas med det automatiske styresystem sendte alle hjem med uforettet sag. I dag lykkedes det.

Nu virker Tik Tak - Tivolis helt nye forlystelse. Hvis du er vild med fart og elsker suset det giver at blive kastet rundt, så kan du godt glæde dig til på onsdag, hvor forlystelsen åbner.

I anledningen af 175-års jubilæet åbner Tivoli den nye karrusel, som har kostet omkring 30 millioner kroner. Temaet for den nye forlystelse er en tidrejse. Gennem tid og rum. Mellem tandhjul og urværk. I fuld sving. 

Gæsterne kan forvente at blive presset helt tilbage i sædet af centrifugalkraften, mens de i høj fart både bliver drejet rundt vertikalt og horisontalt. 

Se med i videoen her og få en forsmag på turen. 

Den 15. august kl. 12.00 kan du prøve Tik Tak i Tivoli. 

Fejl i automatisk styresystem
Den nye jubilæumskarrusel skulle have været åbnet for havens gæster den 10. august kl. 12, men på grund af fejl i det automatiske styresystem er den offentlige premiereåbning udskudt til den 15. august kl. 12.00 - på dagen, hvor Tivoli fylder 175 år. 

Fejlen blev opdaget i forbindelse med, at pressen var blevet inviteret til at opleve forlystelsen inden den officielle åbning. 

Tik Tak afløser forlystelsen Snurretoppen, som trofast har kørt med gæster i 29 år.

Om Tik Tak

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Skærmbillede 2021-05-10 kl. 08.56.31

playSvend Brinkmann: "Det er befriende, at vi ikke kan alt"

Tivoli fredagsrock

Tivoli udsætter Fredagsrock - lancerer nyt musikkoncept i stedet

BwnnyBuste2

playFolkekær nationaldigter hædret tre år efter sin død

genforeningsmonumentet

De skjulte spor: Kender du alle de sønderjyske minder i København?

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere