Ny sæson i Tivoli, men ny forlystelse er ikke klar

Sidste år blev 'Snurretoppen' skrottet efter 29 års tro tjeneste til fordel for en yngre forlystelse. Men den er ikke klar til sæsonåbningen.

Tivoli har i dag slået portene op for sommersæsonen, og det er blevet markeret med musik, dans og forlystelser – og sent lørdag aften slutter dagen med fyrværkeri.

Sidste år annoncerede Tivoli, at den populære forlystelse ’Snurretoppen’ efter 29 år ville blive sendt på pension og erstattet af en ny forlystelse, der er skabt helt specielt til den københavnske forlystelsespark.

Det fik mange folk til tasterne, hvor de ytrede deres utilfredshed, mens andre bare har glædet sig til at se, hvad den nye forlystelse, der er døbt ’Tik Tak’ kan byde på.

Beskrivelsen fra Tivoli lyder:

”Når passagererne går om bord, sætter de sig til rette og kommer på en rejse gennem tid og rum. Der er garanti for rundtossethed, når det store urværk, kompasset og timeglasset sættes i svingninger. Med høj fart drejes gæsterne både vertikalt og horisontalt rundt, mens de udsættes for knap 4G.”

Men tager du i Tivoli, og er spændt på at prøve ’Tik Tak’, så må du væbne dig med tålmodighed. Den nye forlystelse er nemlig slet ikke klar til gæsterne, før vi når hen til højsæsonen, oplyser Tivoli.

Årets sommersæson byder i alt på 184 åbningsdage, hvilket er det største antal dage nogensinde i Tivolis historie, og den varer til og med 23. september.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

De Ukendte Danmarksmestre - Morten Junge Olsen - Petanque

playDanmarksmestre i petanque er bedste venner og sigter efter VM

def_thumb,50_percent

playOplev i weekenden: Lav mad over åben ild

dining week

Populær madfestival frygtede storm efter udskydelse

Henrik Nordbrandt

playDigteren Henrik Nordbrandt led af anoreksi: Det var et ubevidst ønske om at begå selvmord

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere