Ny sæson i Tivoli, men ny forlystelse er ikke klar

Sidste år blev 'Snurretoppen' skrottet efter 29 års tro tjeneste til fordel for en yngre forlystelse. Men den er ikke klar til sæsonåbningen.

Sådan ser den nye forlystelse 'Tik Tak' ud. Foto: Tivoli

Tivoli har i dag slået portene op for sommersæsonen, og det er blevet markeret med musik, dans og forlystelser – og sent lørdag aften slutter dagen med fyrværkeri.

Sidste år annoncerede Tivoli, at den populære forlystelse ’Snurretoppen’ efter 29 år ville blive sendt på pension og erstattet af en ny forlystelse, der er skabt helt specielt til den københavnske forlystelsespark.

Det fik mange folk til tasterne, hvor de ytrede deres utilfredshed, mens andre bare har glædet sig til at se, hvad den nye forlystelse, der er døbt ’Tik Tak’ kan byde på.

Læs også Skrottet Tivoli-forlystelse vækker vrede: "Seriøst dumt"

Beskrivelsen fra Tivoli lyder:

”Når passagererne går om bord, sætter de sig til rette og kommer på en rejse gennem tid og rum. Der er garanti for rundtossethed, når det store urværk, kompasset og timeglasset sættes i svingninger. Med høj fart drejes gæsterne både vertikalt og horisontalt rundt, mens de udsættes for knap 4G.”

Men tager du i Tivoli, og er spændt på at prøve ’Tik Tak’, så må du væbne dig med tålmodighed. Den nye forlystelse er nemlig slet ikke klar til gæsterne, før vi når hen til højsæsonen, oplyser Tivoli.

Årets sommersæson byder i alt på 184 åbningsdage, hvilket er det største antal dage nogensinde i Tivolis historie, og den varer til og med 23. september.

Læs også Tivoli dropper populær forlystelse: Her er afløseren

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?