Ny rekord: Danmarks dyreste bolig stiger i pris

Hvis man har råd til at betale 30 millioner for en lejlighed, har man nok også råd til at betale 32.

Hvis du var lige ved at slå til og smide 30 millioner kroner for Danmarks dyreste lejlighed nogensinde, skal du nok slå et smut forbi din bankrådgiver igen.

Prisen på den 388 kvadratmeter store lejlighed i The Silo-projektet i København er nemlig blevet sat syv procent op i pris, så man nu skal af med 32 millioner kroner. Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Det er sjældent, at boliger bliver sat op i pris, mens de er udbudt på markedet, men der er gode grunde til prisstigningen, lyder det fra den ejendomsmægler, der håndterer salget af lejligheden.

- Lejlighederne har fået ekstra kvadratmeter som følge af nye opmålinger og småændringer i fællesarealer. Desuden prisfastsatte vi lejlighederne sidste år, inden de kom officielt på markedet, og som de fleste ved, er priserne steget i København siden da, siger Lasse Lemche fra Realmæglerne Nordre Frihavnsgade til Boliga.

Han tror ikke, at den forhøjede pris vil afskrække eventuelle købere.

- Det bliver Københavns måske mest unikke og enestående lejlighed. Så det er efter vores mening ikke et spørgsmål om, hvad den koster, men om man vil have den eller ej, siger Lasse Lemche til Boliga.

Boligen i The Silo-projektet, der forventes færdigbygget i 2016, slog alle udbudsrekorder på lejlighedsmarkedet, da den kom til salg i april med en udbudspris på 30 millioner kroner.

For de 32 millioner kroner, som lejligheden nu koster, får man blandt andet fire altaner på hver cirka 16 kvadratmeter, elevator fra stueetagen og op til lejligheden og receptionist i stueetagen, som man blandt andet kender det fra boligejendomme i New York.

Om det kan lade sig gøre et sælge en lejlighed for et beløb, der også ville give adgang til en strandvejsvilla med adgang til havet nord for København, er et åbent spørgsmål, men året har allerede budt på to gigantstore handler på lejlighedsmarkedet i København.

I februar blev der ifølge Boliga betalt 20,65 mio. kr. for en penthousebolig på Christianshavn, og i sidste måned lagde en køber knap 20 mio. kr. for en lejlighed på Islands Brygge.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Borger med handicap

Datter til hjerneskadede Lars: Kommunen mangler empati og logik

20190712-103314-4-1920x1280we.jpg

playSocial vicevært skal skabe fred og hjælpe udsatte på omstridt plads

Dita Kaudzite

Tabte mobil i sø under frieri – virkede stadig efter to måneder i vandet

Skomager Helsingør

playSkomager meldt til politiet: ”De kunne bare have spurgt mig, om jeg må holde åbent”

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere