Ny aktion på Christiania: Hash for en million beslaglagt

Københavns Politi har beslaglagt hash til en værdi af knap en million kroner.

Den første sag i et stort kompleks af sager rettet mod hashsalget på Christiania kulminerede fredag med domme til 10 personer i Københavns Byret.

Sideløbende med de mange retssager fortsætter Københavns Politi sit arbejde rettet mod ulovlighederne på Pusher Street, og det har i den seneste uge ført til beslaglæggelse af hashprodukter for knap en million kroner.

Politiets Task Force Pusher Street har i indeværende uge afholdt flere aktioner i og omkring Christiania og Pusher Street.

Onsdag blev der afholdt færdselsaktion, og politiet kunne konstatere, at der på trods af vinterferie var mange, der havde besluttet at lægge vejen forbi den berygtede hashgade.

Det førte blandt andet til, at 26 personer blev sigtet for at have stoffer på sig, mens 10 blev sigtet for narkopåvirket kørsel.

Senere samme dag lå politiet på lur ved udgangen til Christiania og bemærkede her en mand på cykel, der havde travlt med at komme væk fra området.

Politiet rettede henvendelse til manden og kunne konstatere, at hans travlhed og nervøsitet skyldtes, at han blandt andet havde 2,1 kilo hash, 86 gram skunk og 72 joints i sin rygsæk.

Fredag morgen fortsatte politiet arbejdet og ransagede i den forbindelse to lokaliteter. Her fandt man et større pengebeløb og en mindre mængde hash.

Herefter fortsatte jagten i en række skure og på åbne arealer.

Her fandt politiet flere tønder, der var gravet ned, og som alle indeholdt diverse hashprodukter.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Christiania Pusher Street

65 personer sigtet for at sælge hash udenfor Christiania

Bomberør

17-årig risikerer forhøjet straf for at skyde med bomberør mod tre betjente

Politi tæt

Skønhedssalon holdt åbent, da politiet kom - kunde flygtede ud ad bagudgangen

Politibil

Politi efterlyste 13-årig: Nu er hun fundet i god behold

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere