Nu kommer Københavns Politi på Facebook

Københavns Politi laver nu en Facebook-profil til længere beskeder og bag-om-stof.

Foto: Mads Claus Rasmussen og Bax Lindhardt - Ritzau Scanpix

Du er på Facebook, din mor er på Facebook og nu er Københavns Politi også kommet på banen. For fra i dag klokken 13:00 kan du få nyheder og bag-om-stof fra Københavns Politi direkte ind i dit nyhedsfeed. Også selvom du ikke følger med på Twitter:

- Vi er i forvejen på Twitter, men vi vil gerne nå endnu flere borgere, og dette kan vi med Facebook. Det er vigtigt for os, at vi som politimyndighed kommunikerer direkte og i øjenhøjde med borgerne, og Facebook er en god platform til det formål, siger politidirektør Anne Tønnes.

Indtil videre har Københavns Politi ligesom samtlige andre politikredse brugt det sociale medie, Twitter, til at oplyse borgere om alt lige fra servicemeddelelser til efterlysninger. Nu er de klar til Facebook også, og med deres entré på danskernes foretrukne sociale medie, kan man se mere end advarsler og eftersøgninger:

- Vi vil gerne give borgerne en mulighed for at få et kig bag kulissen og komme tættere på de dygtige medarbejdere, der hver dag gør en forskel, siger Anne Tønnes.

Et supplement

På Twitter følger 260.000 mennesker Københavns Politi. Om de når lige så bredt ud på Facebook, vil vise sig, men fra klokken 13:00 er deres nye Facebook-profil i hvert fald klar til at supplere Twitterprofilen, der gør sig godt til korte, hurtige opslag, med længere og dybdegående indhold.

Måske har kollegerne på Københavns Politi skelet til Nordsjællands Politi, der ofte sender meddelelser om gode råd eller advarsler ud til deres 93.000 følgere.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik