Nu kommer Københavns Politi på Facebook

Københavns Politi laver nu en Facebook-profil til længere beskeder og bag-om-stof.

Du er på Facebook, din mor er på Facebook og nu er Københavns Politi også kommet på banen. For fra i dag klokken 13:00 kan du få nyheder og bag-om-stof fra Københavns Politi direkte ind i dit nyhedsfeed. Også selvom du ikke følger med på Twitter:

- Vi er i forvejen på Twitter, men vi vil gerne nå endnu flere borgere, og dette kan vi med Facebook. Det er vigtigt for os, at vi som politimyndighed kommunikerer direkte og i øjenhøjde med borgerne, og Facebook er en god platform til det formål, siger politidirektør Anne Tønnes.

Indtil videre har Københavns Politi ligesom samtlige andre politikredse brugt det sociale medie, Twitter, til at oplyse borgere om alt lige fra servicemeddelelser til efterlysninger. Nu er de klar til Facebook også, og med deres entré på danskernes foretrukne sociale medie, kan man se mere end advarsler og eftersøgninger:

- Vi vil gerne give borgerne en mulighed for at få et kig bag kulissen og komme tættere på de dygtige medarbejdere, der hver dag gør en forskel, siger Anne Tønnes.

Et supplement

På Twitter følger 260.000 mennesker Københavns Politi. Om de når lige så bredt ud på Facebook, vil vise sig, men fra klokken 13:00 er deres nye Facebook-profil i hvert fald klar til at supplere Twitterprofilen, der gør sig godt til korte, hurtige opslag, med længere og dybdegående indhold.

Måske har kollegerne på Københavns Politi skelet til Nordsjællands Politi, der ofte sender meddelelser om gode råd eller advarsler ud til deres 93.000 følgere.

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Christiania Pusher Street

65 personer sigtet for at sælge hash udenfor Christiania

Bomberør

17-årig risikerer forhøjet straf for at skyde med bomberør mod tre betjente

Politibil

Politi efterlyste 13-årig: Nu er hun fundet i god behold

Kvinde overfaldet Tisvildeleje

Tidligere patient erkender dødelig vold mod læge

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere