Nu kan du få din egen Michelin-kok hjem i stuen

Som den første Michelin-restaurant tilbyder Kokkeriet i København nu at komme hjem og lave mad i private hjem

Hvis du gerne vil kredse ekstremt meget for middagsgæsterne, men mangler tiden eller inspirationen, er "private dining" måske lige noget for dig.

Nu er Michelin-mad nemlig ikke længere begrænset til restauranter, hvor man skal have bestilt bord flere uger i forvejen.

I stedet er turen kommet til private hjem i form af såkaldt private dining, hvor kokke rykker ud til private selskaber og laver mad. Restauranten Kokkeriet i København er den første Michelin-restaurant, der er med på den nye bølge.

Stor tro på potentialet

Vi tror på, at "Private dining" bliver en af de helt store tendenser i 2017. Derfor er det et naturligt skridt for os at gribe muligheden for at give danskerne en unik gastronomisk oplevelse i deres eget hjem,  siger ejer Sammy Shafi fra Kokkeriet.

quote Filosofien bag private dining er, at man kan indtage værtsrollen og nyde en aften med sine gæster uden stress og jag i køkkenet

Jacob Bülov Esbensen, medstifter, Neat Meal

Restauranten har indledt et samarbejde med den nystartede online-formidlingsportal Neat Meal. Og i følge portalen er potentialet stort.

- Vi har siden begyndelsen i december modtaget flere bestillinger end forventet, hvilket er med til at bekræfte vores formodning om, at private dining kommer til at vokse støt over de næste par år. Filosofien bag private dining er, at man kan indtage værtsrollen og nyde en aften med sine gæster uden stress og jag i køkkenet,” siger medstifter af Neat Meal Jacob Bülov Esbensen.

Private dining-konceptet indebærer, at kokken har forberedt størstedelen af maden hjemmefra. Ude i det private hjem færdiggør kokken de enkelte elementer i menuen og sørger for anretning, præsentation og efterfølgende rengøring. 

Fakta om Michelin-mad i privaten

Priserne for Michelinmad i privaten begynder ved 800 kr. pr. kuvert
Priserne for Michelinmad i privaten begynder ved 800 kr. pr. kuvert

 

 

 

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

lkæge

Fra mystisk lidelse til kendt sygdom - dansk forsker vinder stor pris for migræneforskning

tivoli

Efter 10 års tørke: Michelin-stjerner vender tilbage til Tivoli

MVI_5243.00_15_09_24.Still001

playFiskeri i Københavns Havn er blevet et corona-hit

Vinterbadning(8)

playMallu er hoppet på iskold coronadille: Få de bedste fif

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere