Nu er Carlsberg Byens første hotel klar til at åbne

Hotel Ottilia med 155 værelser åbner mandag og bliver Carlsberg Byens første hotel

Der er gået lidt mere end to år, siden TV 2 Lorry kunne fortælle, at arbejdet med det første hotel i Carlsberg Byen i København var startet. Og i morgen åbner det.  Navnet er Hotel Ottilia og det er blevet indrettet i og omkring det gamle Maltmagasin på Carlsberggrunden. Det meste af indmaden er hevet ud af de gamle bygninger, men facaderne er bevaret.

- Da vi spottede mulighederne i bygningerne i 2016 var vi ikke i tvivl om, at Carlsberg Byens unikke placering med sin historiske arkitektur kunne noget særligt. Vi bliver en del af et stykke toneangivende dansk industrihistorie samtidig med, at vi bidrager til udviklingen af et selvstændigt bykvarter. Det er vi meget stolte af”, siger administrerende direktør Karim Nielsen i en pressemeddelelse fra Brøchner Hotels.

Det nye hotel er et såkaldt boutique hotel (Mindre, individuelt indettede og ofte luksuriøse hoteller, red.) og får 155 værelser. Dertil kommer møde- og konferencefaciliteter, spa, restaurant og en tagbar.

Åbningen af Hotel Ottilia er en af rigtig mange hotelåbninger, København og omegn oplever i disse år, hvor værelseskapaciteten udvides betragteligt. Sidste år åbnede Brøchner Hotels også Hotel Hrman K i det Indre København, og Scandic Hotels åbnede senere på året et større hotel i Kødbyen på Vesterbro. Imens er ombygningen af Ørkenfortet - det tidligere Nordea-hovedkvarter - gået i gang. Her rykker Hilton ind, og flere større hotelbyggerier ved Københavns Hovedbanegård er i gang. Det samme gælder ved Københavns Lufthavn.

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere