Nu åbner unik McDonalds-restaurant: Den første af sin slags i Europa

Man skal helt til Asien for at finde en lige så avanceret McDonalds-restaurant som den, der i dag åbner i hjertet af København.

Fastfoodkunder kan se frem til en high-tech restaurantoplevelse, når McDonalds onsdag slår dørene op til deres nye flagskib i Industriens Hus i København.

Her bliver snoren klippet til McDonald’s restaurant nummer 89 i Danmark. En restaurant der ifølge McDonalds bliver deres mest avancerede i Europa.

Også restaurantens interiør vil være en danmarkspremiere, hvor særligt træsorten eg vil være fremtrædende og give et nordisk præg.
Også restaurantens interiør vil være en danmarkspremiere, hvor særligt træsorten eg vil være fremtrædende og give et nordisk præg.
Foto: Mcdonalds - Pressefoto

Restauranten er i to etager – det er set før - men køkkenet er placeret på 1. sal, og gæsterne er i stueetagen, hvilket er noget man skal til Asien for at finde i en McDonalds. Og da der også vil være udlevering til gæsterne i stueetagen, så skal maden transporteres mellem de to etager.

Netop det, at poserne vil køre i en bane, der er både vertikal og horisontal findes ikke i andre McDonald’s restauranter i Europa.
Netop det, at poserne vil køre i en bane, der er både vertikal og horisontal findes ikke i andre McDonald’s restauranter i Europa.
Foto: Mcdonalds - Pressefoto

Restaurantens transportbånd vil således forbinde køkkenet på 1. salen med udleveringen af maden i stueetagen, og fra posen sættes fast med en clips og til medarbejderne i stueetagen kan clipse posen af og udlevere det til gæsterne, går der cirka 25 sekunder.

Og netop det, at poserne vil køre i en bane, der er både vertikal og horisontal findes ikke i andre McDonald’s restauranter i Europa. Transportbåndet vil være pakket ind i glas, så gæsterne kan følge deres mad fra 1. sal til stueetagen.

100 nye ansatte

Restauranten, der er placeret i hjertet af København med Københavns Rådhus som nabo og Tivoli som genbo, vil blive drevet af franchisetager, Christian Buhl Jørgensen, som i forvejen ejer fire restauranter. Og han glæder sig til endelig at vise københavnerne den nye restaurant.

- Jeg har set utrolig meget frem til åbningen af denne restaurant... Jeg synes det er stort, at vi i Danmark kan levere en high-tech restaurantoplevelse, som man ellers skal til Asien for at opleve, siger Christian Buhl Jørgensen.

Til den nye restaurant er der ansat 100 medarbejdere, som skal lave mad til og servicere de mange gæster, der vil komme forbi restauranten i både dag- og aftentimer, da restauranten vil have døgnåbent

- Vi forventer at få travlt, da vi for både familier på tivolitur, turister på sightseeing på Rådhuspladsen og almindelige københavnere vil være et centralt beliggende tilbud, siger Christian Buhl Jørgensen.

I disse år er McDonald’s på landsplan i gang med at bygge samtlige restauranter om til et nyt, globalt koncept, der indebærer digitale bestillingsskærme, hvor gæster selv bestiller deres mad, og et Made4You køkken, som laver maden i takt med, at den bliver bestilt. Det bliver også muligt i den nye restaurant.

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

Dyr ring

playKostbar ring skal under hammeren: Vurderet til op mod en million kroner

Agurk

galleryNetto var nær brændt inde med 10.000 agurker – nu er der gratis tzatziki over hele Sjælland

20200312-075829-L-1920x1280we

Fødevare tilbagekaldes efter klamt fund - solgt i Rema 1000

penge skat

Sjællænderne skylder mest til det offentlige: Lorry-kommune er den værste

København

Forsiden lige nu

Se flere