Nostalgisk pop-party i Tivoli: Elsker du også 90'erne?

Koncertturnéen ’Vi Elsker 90’erne’ kommer til sommer for første gang til Tivoli.

Barbie Girl, What Is Love?, Sing Halleluja.

quote Vi Elsker 90’erne’ er et event, der betingelsesløst hylder nostalgi-pop’en og den kæmpe fest, vi – der var unge i 90’erne – havde. 

Rune Erbs Ledet, programchef i Tivoli.

Nogle af 90'ernes største pophits vil brage ud over Plænen, når den nostalgiske koncertturné 'Vi Elsker 90'erne' indtager Tivoli til sommer.

Det er første gang, 90'er-turnéen kan opleves i Tivoli, og hovednavnet er Aqua, der tidligere har optrådt i forlystelseshaven.

- Vi Elsker 90’erne’ er et event, der betingelsesløst hylder nostalgi-pop’en og den kæmpe fest, vi – der var unge i 90’erne – havde. Det er jeg glad for at vi, for en enkelt aften, kan fejre i selskab med vores mange pop-glade gæster, siger Rune Erbs Ledet, der er programchef i Tivoli.

De spiller også til 90'er-fest i Tivoli

Aqua, Dr. Alban, Haddaway og de andre 90'er-stjerner optræder i Tivoli den 19. august (samme dag som den årlige Copenhagen Pride-parade i København). Billetter til arrangementet kan købes fra i morgen, onsdag. 

Aquas koncert i Tivoli bliver bandets eneste koncert i København i sommermånederne, og forsanger Lene Nystrøm glæder sig til gensynet med Plænen.

- Det at spille Tivoli er en stor ære for alle danske kunstnere, vil jeg mene. Vi kommer til at poprocke Plænen med enormt overskud, og vi vil helt klart have nogen overraskelser med til publikum, lyder det fra sangerinden.

Det koster 325 kroner plus gebyr at være med til 90'er-løjerne i Tivoli.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Færgekroen hejses ind i Tivoli

playHer bliver en ny udgave af Tivolis Færgekroen hejst ind

Grand Teatret

Københavnsk nichebio kåret blandt verdens smukkeste

genforening galvmaleri

Kulturorganisation vil lave gavlmaleri i København gratis - men mangler en husgavl

20_percent

playOplev i weekenden: Plant foråret frem

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere