Nordisk Film satser nu også på biografer i Malmø

Nordisk Film udvider i hovedstadsområdet og vil nu også udvide med biografer i Malmø.

Vi elsker at gå i biografen, og det får Nordisk Film til at investere i nye sale og lærreder.  Ikke kun er der planer i hovedstadsområdet, men selskabet satser også på at åbne biografer i Malmø.

Nordisk Film Biografer har i løbet af  de seneste 10 år brugt 1 millard kroner på at  investere i flere sale med bløde sæder og et stort lærred. Der er købt op og bygget nye af slagsen. Det skriver Jyllandsposten Erhverv. 

Mange nye biografer i vores område.

John Tønnes der er administrerende direktør hos Nordisk Film  Biografer siger:

- Man kan sagtens  vokse i Danmark. Det kommer vi også til.  Vi tror på biografer og oplevelsen, som et fortsat attraktivt tilbud og socialt samlingspunkt.  

Nordisk Film åbnede sidste år en biograf i  Frederikssund, og det er planen, at der i maj bliver åbnet en biograf i Køge.  Senere på året følger så en biograf i Greve, og der er også planer om en ny biograf på Østerbro i København.

quote Man kan sagtens  vokse i Danmark. Det kommer vi også til.  Vi tror på biografer og oplevelsen som et fortsat attraktivt tilbud og socialt samlingspunkt.  

John Tønnes, administrerende direktør hos Nordisk Film  Biografer.

Der er fortsættelsen på en udvikling,  hvor der i flere år er kommet nye biografer. Især i de københavnske forstæder.

- Byudviklingen og urbaniseringen har givet nye stærke byområder. Samtidig er der en udpræget siglekultur, og helt gennemgående et pænt højt forbrugsniveau. Sådan lyder vuderingen fra John Tønnes, der er administrerene direktør hos Nordisk Film Biografer. 

- Det skaber grobund for, at underholdningstilbud der  kan eksistere og blomstre, forsætter han.  

quote Byudviklingen og urbaniseringen har givet nye stærke byområder. Samtidig er der en udpræget siglekultur, og et højt forbrugsniveau.  

John Tønnes, administrerende direktør hos Nordisk Film  Biografer.

Alene derhjemme - eller sammen med andre ?   

Den administrerende direktør hos Nordisk Film tror også, at vi har ekstra brug for at komme ud, fordi vi i dag kan gøre alt alene hjemmefra. 

quote Jeg kan komme i tanke om mange ting, der deler os. Vi har forskellige synspunkter. Men netop biografen er en ting, som kan samle os.  

John Tønnes, administrerende direktør hos Nordisk Film  Biografer.

Markedet for biografer har i de seneste år haft det rigtig godt på trods af Netflix, YouTube og Facebook. Ifølge brancheforeningen  Danske Biografer er der lige nu det højeste antal biografsale i Danmark  i næsten 30 år. 

Biograferne lokker med luksus.

I de senere år er biograferne også begyndt at lokke med luksusoplevleer på en helt anden måde end tidligere. I Big Bio i Herlev  lokker de for eksempel med ekstra benplads. Derudover er der fokus på særlige stole for dem, der helst vil ligge ned, når de ser en film.

Stadig meget svært at få fat i de unge.

Men på trods af den slags nye idéer, så er det stadig noget af en udfordring, at få fat på de unge. 

Nordisk Film kæmper stadig en svær kamp for at lokke de unge i biografen. For de vil megt hellere sidde derhjemme med deres to skærme, hørebøffer og med kontakt til vennerne via skærmen.

quote En 14-årig oplever samvær med vennerne via skærmen. Og det konkurrerer med oplevelsen i biografen.

John Tønnes, administrerende direktør hos Nordisk Film  Biografer.

- En 14-årig oplever samvær med vennerne via skærmen. Og  det konkurrerer med oplevelsen i biografen, siger John Tønnes.

Så hvis man skal have de unge ind i biografen, skal det være nemt. Nemt at træffe bslutningen. Nemt at købe  billetten. Nemt at vælge film. Hos Nordisk Film arbejder de netop på digitale løsninger på de udfordringer.

Men mens Nordisk Film stadig kæmper for at få de unge i biografen, satser de altså stort på nye biografsale, også på den anden side af Øresund.   

   

 

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Roskilde Festival Foto Maria Albrechtsen MortensenRitzau Scanpix

Sommeren for festivalerne er usikker – Roskilde forventer 'mellem 20 og 25 procent aflysninger'

Greve Svømmehal

Vestegnen får ny svømmehal til 130 millioner kroner

Verdens største vikingeskib bliver sat op på Nationalmuseet

playVerdens længste vikingeskib er tilbage efter togt

franciskarosekilde

playKøbenhavns Kommune vil skrue ned for nattelivet med færre bevillinger efter midnat

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere