Noma udskyder åbning af ny restaurant

Noma har i bogstaveligste forstand løbet panden mod muren under byggeriet af deres nye restaurant Noma 2.0.

00:46

Hvis alt var gået efter planen, skulle Noma åbne deres nye restaurant Noma 2.0 til december i år.

Men åbningsplanerne er blevet forpurret, da Nomas håndværkere faldt over en gammel stenmur under udgravningerne på grunden på Refshaleøen.

Det oplyser Noma på sin hjemmeside.

Fundet fik Noma til at ringe efter nogle arkæologer, så de kunne sikre sig, at de ikke ødelagde noget af historisk værdi. Og efter et par måneders undersøgelser fastslog arkæologerne da også, at stenmuren var ligegyldig.

Læs også Her er det første glimt af det nye Noma

Plaster på såret

Gravearbejdet med den nye Noma-restaurant, der kommer til at ligge på Refshaleøen, kunne hermed fortsætte -  dog med flere måneders forsinkelse, som betyder, at åbningen nu er udskudt til engang i midten af januar næste år, skriver Noma.   

Som et plaster på såret til de mange forventningsfulde madelskere, meddeler Noma dog, at de har valgt at forlænge deres populære pop-up restaurant under Knippelsbro 'Noma Under Broen' helt frem til november i stedet for den første oktober.

Åbningstiderne udvides desuden fra oktober, så 'Noma Under Broen', hvis koncept kort fortalt involverer langbordsmiddage i det fri, vil holde åbent alle ugens dage fremfor kun fem dage.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?