Mystisk politiaktion afsluttet: Tre mænd anholdt

En større politiaktion vedrørende "mistænkelige forhold" omkring Københavns Hovedbanegård er afsluttet. Tre mænd blev anholdt, men er løsladt igen.

Betjente med maskinpistoler bevogter indgangen til Tivoli. Foto: Mathias Øgendal / presse-fotos.dk

En politiaktion vedrørende "mistænkelige forhold" omkring Københavns Hovedbanegård er afsluttet, oplyser Københavns Politi søndag aften.

Politiet ønsker ikke at oplyse yderligere om, hvad der har ført til, at der i løbet af aftenen har været et større politiopbud i området.

Tre mænd blev midlertidigt tilbageholdt i forbindelse med aktionen, hvor et større antal kampklædte betjente tilstede flere steder i indre København. Blandt andet ved Tivoli og ved Kødbyen på Vesterbro.

Tidligere i eftermiddags ved 17-tiden var politiet til stede ved Københavns Hovedbanegård, hvor togtrafikken blev standset, fordi politiet undersøgte et ’mistænkeligt forhold’.

Læs også Politiet undersøgte mistænkeligt forhold på Hovedbanegården

Politiet ville ikke oplyse, hvad det var for et forhold, men de bekræftede over for Ekstra Bladet, at aktionerne ved Kødbyen og Tivoli havde forbindelse til undersøgelserne på Hovedbanegården.

Kort før klokken 21 har Københavns Politi udsendt et tweet, hvor de skriver, at de har anholdt tre mænd i forbindelse med deres undersøgelse af det mistænkelige forhold omkring Hovedbanen.

- Der fandtes dog ikke grundlag for at foretage yderligere, og indsatsen er nu afsluttet, skriver politiet i deres tweet. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik