Mystisk politiaktion afsluttet: Tre mænd anholdt

En større politiaktion vedrørende "mistænkelige forhold" omkring Københavns Hovedbanegård er afsluttet. Tre mænd blev anholdt, men er løsladt igen.

En politiaktion vedrørende "mistænkelige forhold" omkring Københavns Hovedbanegård er afsluttet, oplyser Københavns Politi søndag aften.

Politiet ønsker ikke at oplyse yderligere om, hvad der har ført til, at der i løbet af aftenen har været et større politiopbud i området.

Tre mænd blev midlertidigt tilbageholdt i forbindelse med aktionen, hvor et større antal kampklædte betjente tilstede flere steder i indre København. Blandt andet ved Tivoli og ved Kødbyen på Vesterbro.

Tidligere i eftermiddags ved 17-tiden var politiet til stede ved Københavns Hovedbanegård, hvor togtrafikken blev standset, fordi politiet undersøgte et ’mistænkeligt forhold’.

Politiet ville ikke oplyse, hvad det var for et forhold, men de bekræftede over for Ekstra Bladet, at aktionerne ved Kødbyen og Tivoli havde forbindelse til undersøgelserne på Hovedbanegården.

Kort før klokken 21 har Københavns Politi udsendt et tweet, hvor de skriver, at de har anholdt tre mænd i forbindelse med deres undersøgelse af det mistænkelige forhold omkring Hovedbanen.

- Der fandtes dog ikke grundlag for at foretage yderligere, og indsatsen er nu afsluttet, skriver politiet i deres tweet. 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20180712-082229-l-1920x1281we.jpg

Rocker erkender corona-svindel: Jeg fulgte bare efter

20210424-101409-L-1920x1279we

playBeboere i Fredens Havn taber sag - skal fjerne både

uheld køge ringvej ung kvinde ramt

Ung kvinde ramt af bil i alvorligt færdselsuheld

Helsingør hærværk 1

playHærværk mod Helsingør Rådhus: ”Det er noget regulært svineri”

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere