Mysterium: Hvem er den døde mand med ni fingre?

Mand i løbetøj fik ildebefindende og døde - myndighederne aner ikke, hvem han er

Ingen er meldt savnet, og der ingen, der har spurgt efter ham. Den 9. maj sank en mand i løbetøj om af et ildebefindende ud for Fridtjof Nansens Plads på Østerbro i København.  Han var ukontaktbar - blev indlagt - og nu er han død, uden at man ved, hvem han er.

Dermed kender myndighederne end ikke mandens nationalitet. Han beskrives som hvid af hudfarve, 55-65 år gasmmel, 175-185 centimeter høj, kraftig af bygning og med kort, sort hår, skægstubbe og blå øjne. Som et helt særligt kendetegn mangler han halvdelen af venstre hånds ringfinger, og det er et billede af den hånd, politiet nu har frigivet i håb om at få identificeret manden.

Manden blev fundet tidligt om  morgenen og var klædt li øbetøj: Rød Goretex løbejakke (Frestyle Sport), blå løbetrøje (Newline), Sorte lange løbetights (Nike) og et par korte blå løbetights (Ozone), Blå løbesko str. 44 (New Balance), sort hue.  Han medbragte  2 nøgler i nøglering.

Hvis du har kendksab til hans identitet, så kontakt Københavns Politi på telefon 114/3314 1448  eller Sagsefterforskningssektionen, Station Bellahøj, telefon  9350 0044

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

brand leasingfirma hørsholm

Mindst fem biler får større skader ved brand i Hørsholm

Mand anholdt for skyderi i Brøndby Strand

playMand ramt af skud i Brøndby Strand - 34-årig fængslet

kulde frost vinter vinterbadning

playVinterbadere sigtet for at mødes i sø

bilbrande vestegnen gladsaxe og ishøj d. 17 januar 2021

Travl nat: Politiet rykker ud til flere bilbrande

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere