Mulig flytning af "Puttefest" i Dyrehaven skaber forvirring

Skal "Putte Velkomsten 2017" rykkes eller ej? Det spurgte arrangørene de mange festglade gymnasieelever om i en afstemning på Facebook.

"Putte Velkomsten 2017" var i længere tid i fare for at blive flyttet. Foto: Mads Nissen - Scanpix

Arrangørerne for 'Putte Velkomsten 2017' i Dyrehaven har i løbet af i dag overvejet at rykke arrangementet til fredagen i næste uge, grundet dårligt vejr.

De har oprettet en meningsmåling på deres Facebook begivenhed, med tre valgmuligheder: ”Nej skal holdes uanset hvad!”, ”ja tak!” og ”ligeglad!”.

I opslaget spørger arrangørerne om, ”der vil være stemning for, at vi rykker arrangementet til næste fredag igen, hvis det vælter ned senere?”

Læs også 10.000 unge til drukfest - ekstra personale indkaldt på skadestue

Ifølge arrangørerne har en del spurgt, om man ikke kunne rykke arrangementet med en uge, fordi det skulle blive dårligt vejr.

I skrivende stund er der dog 422 deltagere der har stemt på, at det skal holdes uanset hvad, 116 ønsker at festen bliver udskudt til næste uge, mens 12 er ligeglade.

'Putte Velkomst 2017' har nu slået fast, at arrangementet afholdes idag som planlagt, fordi vejret ser ud til at holde nogenlunde med en smule regn senere. 

Samtidigt opfordrer de deltagere til at læse Politiets meddelelse om at passe på og respektere hinanden. 

Sidste år var der flere tusinde festglade gymnasieelever der deltog. Forvirringen om de mange ryk, har skabt stor tvivl om hvorvidt festen overhovedet blev til noget.

Den oprindelige dato for festen var d. 11. august.

Dette skabte dog stor utilfredshed, da størstedelen af gymnasierne i København havde første skoledag i den efterfølgende uge.

Derfor valgte arrangørerne at lytte til eleverne og rykke datoen frem til d. 18. august. Med dette ryk fulgte igen en række efterspørgsler og utilfredsheder. hvilket medførte, at arrangørerne flyttede begivenheden tilbage til d. 11. august.

Igen var reaktionerne på dette ryk så negative, at man i forvirring, samme aften, valgte at flytte arrangementet tilbage til d. 18. august.

Læs også Kæmpefest for gymnasieelever drukner i kritik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik