Millionerne vælter ind hos FCK

Selskabet bag FCK - PARKEN Sport & Entertainment, præsenterede idag et overskud for 2016 på over 120 millioner kroner.

2016 har været et godt år for FCK både på og udenfor banen. Foto: Liselotte Sabroe - Scanpix

Det flotte regnskab skyldes primært F.C.Københanvs deltagelse i Champions League-gruppepsillet, samt at badelandet Lalandia har præsenteret en rekordomdæstning.

- Vi er stolte af resultatet, som viser, at de beslutninger, der er blevet truffet omkring at investere i F.C. København har båret frugt. Blandt andet via deltagelsen i UEFA Champions League. Vi kan også glæde os over, at Lalandia igen i 2016 har cementeret sig som Skandinaviens mest besøgte ferie- og aktivitetscenter. Vi har stor tro på, at vi kan fortsætte udviklingen og at vi har lagt fundamentet til, at PARKEN Sport & Entertainment får et stærkt 2017, siger bestyrelsesformand, Bo Rygaard. 

Et enkelt malurt i bægeret

 På trods af det flotte resultat, så er det ikke alt, der kører på skinner i koncernen. Fitness kæden, fitness dk har haft et svært år, og man har således valgt at lave en nedskrivning på 120 millioner kroner.  

- Trods nedskrivningen ser vi fortsat potentiale i fitness dk. Vi har en strategi omkring etablering af en række nye centre, udvikling af de eksisterende centre og nogle interessante nye koncepter undervejs. Det giver os en god tro på fremtiden for fitness dk,” siger Bo Rygaard.

På trods af nedskrivningen er bestyrelsesformanden samlet set tilfreds med regnskabet

- I alt synes jeg, at der er god grundt il at være tilfreds med 2016 og de resultater, vi har opnået.

Ledelsen forventer i 2017 at opnå et resultat på mellem 60 og 80 millioner kroner. 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik