Menneskejagt slut: Mand anholdt for sex-krænkelser

Efter flere dages massiv menneskejagt efter en mistænkt sexforbryder er en mand mistænkt for et stort antal krænkelser i dag anholdt

Københavns politi oplyser søndag aften, at de har anholdt en mand, der er mistænkt for gentagne tilfælde af seksuelle krænkelser mod yngre kvinder i København på Nørrebro og Østerbro.

Sagen fik massiv omtale, da politiet fredag henvendte sig til offentligheden og advarede yngre kvinder mod at færdes alene i dele af København, hvor manden flere gange havde antastet kvinder, overfaldet dem og i nogle tilfældet været tæt på egentlig voldtægt.

Ifølge Københavns politi sker dagens anholdelse efter en henvendelse fra en yngre kvinde, der på gaden så en mand, som hun efter den voldsomme omtale af sagen fandt mistænkelig - og dels på grund af den efterforskning, der allerede havde fundet sted.

Efter fredagens omtale modtog politiet adskillige henvendelser fra andre kvinder i området, der også har været udsat for ubehagelige oplevelser - måske fra den mand, der nu er anholdt.

Han er 43 år år gammel og er af nordafrikansk baggrund.

Af hensyn til den videre efterforskning er politiet fortsat interesseret i at høre fra kvinder, der har været udsat for overgreb, eller fra andre der har oplysninger om sagen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Lastbiler på motorvej

Stoppet på motorvej: Lastbilchauffør får monsterbøde

retten i glostrup

56-årig anholdt for omfattende handel og indsmugling af narko

Politibil nat

Politi søger vidner efter teenager blev stukket med kniv i nakken på Nørrebro

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere