Marathonløb med gadefest

Mens eliteløberne spurter af sted kan tilskuerne feste langs ruten med Pride, Distortion og Bas Under Buen fester i mini-format.

Copenhagen Half Marathon har indgået et samarbejde med Wonderful Copenhagen for at sikre gedign underholdning for løberne, publikum og byens borgere langs hele ruten, når København og Frederiksberg omdannes til en stor kultur- og sportscocktail.

- Vi er interesseret i at inddrage borgerne i København og på Frederiksberg og gøre dagen ekstra god for dem, når nu vi låner deres gader til vores store sportsevent. Med de indgåede samarbejder skaber vi både en løbefest for deltagerne, publikum og borgerne, siger Dorte Vibjerg, direktør i Sparta Løb, som sammen med Dansk Atletik Forbund arrangerer Cph Half.

Langs ruten skal der være mere end 20 "power-zones" og feststeder. Arrangørerne håber med dem på at skille sig positivt ud fra andre løb og dermed tiltrække løbere fra hele verden.

- Man kan løbe i mange af verdens byer og med gadefester og en flad og dermed hurtig rute gennem det smukke København markerer vi os som en førende sports-destination, siger sporteventchef fra Wonderful Copenhagen, Lars Vallentin i en pressemeddelelse.

Der vil også være salg af mad ved Mad & Marked i Kødbyen og i Chp Half Village i Fælledparken.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere