Mangler du job? Hotelkæde ansætter 500 i København

Scandic udvider og mangler i den forbindelse omkring 500 medarbejdere til deres hoteller i København.

Inden Scandic genåbner i Falkoner Centeret på Frederiksberg til august, skal hotellet bruge 120 medarbejdere – og selvom tallet er højt, så er det kun en del af de 500 medarbejdere, de forventer at ansatte i løbet af de kommende år, hvor kæden åbner tre hoteller i hovedstaden.

Medarbejderne skal findes inden for 26 forskellige områder, heriblandt kokke, tjenere, receptionister, bartendere, housekeepere, konferencekoordinatorer og teknikere. Hotelkæden forventer at have de nye medarbejdere på plads i midten af juli.

De nye hoteller

Da Scandic sidste år søgte godt 100 stillinger til et nyt hotel i Kødbyen, fik kæden mere end 2000 ansøgninger. I denne omgang har de allerede modtaget 140 ansøgninger, og det er på trods af, at de første åbnede op for ansøgninger i går.

- Det er en glæde, at vi nu starter rekrutteringen af de nye kollegaer til Scandic Falkoner. I disse år er vi på en dansk vækstrejse med nye hoteller og hundredevis af nye medarbejdere. Der er stor interesse for nye stillinger hos os, men vi ved, at der bliver rift om de dygtigste folk, særligt når det gælder kvalificeret, faglært arbejdskraft. Derfor tænker vi løbende i nye initiativer, der skal sikre, at vi kan fortsætte den positive udvikling og skabe endnu flere danske arbejdspladser, siger Anne Mette Pedersen, der er Scandics danske HR-direktør.

Bredvifte af medarbejdere

På nuværende tidspunkt har Scandic medarbejdere fra 108 lande og ifølge HR-direktøren er de mange medarbejdere en kæmpe gevinst for hotelkæden.

- Vi ser en mangfoldig medarbejdersammensætning som en stor gevinst for forretningen. Hver eneste dag servicerer vi mennesker fra hele verden på vores hoteller, og vi kan se, at vores eget, internationale miljø bidrager positivt hertil. Endelig viser vores interne undersøgelser tydeligt, at netop diversiteten er en afgørende faktor for valget af Scandic som arbejdsplads, siger Anne Mette Pedersen.

For at sikre ordentlig, faglært arbejdskraft begyndte Scandic også fornyligt at tilbyde fremtidige kokke, - tjener- og receptionistelever jobgaranti efter endt uddannelsesforløb.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Børnehjem magtanvendelse

Magtanvendelser mod anbragte børn og unge bliver ikke indberettet

Silas

Drenge fra børnehjem oplevede vold og trusler fra de ansatte, så begyndte de at filme alt med mobiltelefon

6e3cce56-fb7c-4499-891a-79fda1d9d8ec

'Jeg forstår ikke, at sådan nogle som dig ikke bruger kørestol' - 35-årig med handicap overfuses på gaden

20210226-105352-L-1920x1277we

playOverborgmesterkandidat "fik kaffen galt i halsen", da hun så nyt nattelivs-udspil

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere