Mangler du job? Hotelkæde ansætter 500 i København

Scandic udvider og mangler i den forbindelse omkring 500 medarbejdere til deres hoteller i København.

Scandic skal bruge omkring 500 medarbejdere i København de næste år. Foto: Scandic

Inden Scandic genåbner i Falkoner Centeret på Frederiksberg til august, skal hotellet bruge 120 medarbejdere – og selvom tallet er højt, så er det kun en del af de 500 medarbejdere, de forventer at ansatte i løbet af de kommende år, hvor kæden åbner tre hoteller i hovedstaden.

Medarbejderne skal findes inden for 26 forskellige områder, heriblandt kokke, tjenere, receptionister, bartendere, housekeepere, konferencekoordinatorer og teknikere. Hotelkæden forventer at have de nye medarbejdere på plads i midten af juli.

De nye hoteller

  • I 2019 genåbner Scandic Falkoner på Frederiksberg, der får 334 værelser.
  • I 2021 åbner et splinternyt hotel ved Amager Strand, få hundrede meter fra lufthavnen, som får 357 værelser. Hotellet får spa og fitness.
  • Også i 2021 åbner Scandic Spectrum, som bliver Scandic-koncernens største hotel med 632 værelser. Scandic Spektrum kommer til at ligge på Kalvebod Brygge.

Kilde: Scandic

Da Scandic sidste år søgte godt 100 stillinger til et nyt hotel i Kødbyen, fik kæden mere end 2000 ansøgninger. I denne omgang har de allerede modtaget 140 ansøgninger, og det er på trods af, at de første åbnede op for ansøgninger i går.

- Det er en glæde, at vi nu starter rekrutteringen af de nye kollegaer til Scandic Falkoner. I disse år er vi på en dansk vækstrejse med nye hoteller og hundredevis af nye medarbejdere. Der er stor interesse for nye stillinger hos os, men vi ved, at der bliver rift om de dygtigste folk, særligt når det gælder kvalificeret, faglært arbejdskraft. Derfor tænker vi løbende i nye initiativer, der skal sikre, at vi kan fortsætte den positive udvikling og skabe endnu flere danske arbejdspladser, siger Anne Mette Pedersen, der er Scandics danske HR-direktør.

Bredvifte af medarbejdere

På nuværende tidspunkt har Scandic medarbejdere fra 108 lande og ifølge HR-direktøren er de mange medarbejdere en kæmpe gevinst for hotelkæden.

- Vi ser en mangfoldig medarbejdersammensætning som en stor gevinst for forretningen. Hver eneste dag servicerer vi mennesker fra hele verden på vores hoteller, og vi kan se, at vores eget, internationale miljø bidrager positivt hertil. Endelig viser vores interne undersøgelser tydeligt, at netop diversiteten er en afgørende faktor for valget af Scandic som arbejdsplads, siger Anne Mette Pedersen.

For at sikre ordentlig, faglært arbejdskraft begyndte Scandic også fornyligt at tilbyde fremtidige kokke, - tjener- og receptionistelever jobgaranti efter endt uddannelsesforløb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik