Mand fra Amager tiltalt i makaber sag: Kvalte kæresten på ferie

En 54-årig mand fra Amager er fængslet på Costa Del Sol i det sydlige Spanien. Her er han tiltalt for at have dræbt sin kæreste.

Foto: Shutterstock

i 2015 blev en nøgen kvinde fundet dræbt på et hotel nær Malaga i det sydlige Spanien.

Nu, næsten tre år senere, er en dansk mand fra Amager blevet tiltalt for at have dræbt kvinden, der var hans kæreste.

Kvinden blev fundet i det, som Ekstra Bladet kalder et 'syndigt rod' på hotelværelse nr. 524 på et firestjernet hotel i Torre del Mar. 

Læs også Voldsom drabssag på Christiania: Dét ved politiet

Ifølge Ekstra Bladet, som er i besiddelse af anklageskriftet mod den 54-årige mand, dræbte tiltalte sin 40-årige kæreste med ledningen til en mobiloplader.

Siden anholdelsen af manden i sommeren 2015, har han siddet varetægtsfængslet, og i februar bliver han stillet for en dommer og jury.

Efter en ophedet diskussion, der varede indtil næste dag, begik den dengang 51-årige mand forbrydelsen ved at gribe 'en mobiloplader og strangulerede hende', som der står i anklageskriftet ifølge avisen.

Forud for drabet havde parret angiveligt dyrket sex, og da Anne, som den 40-årige kæreste hed, var faldet i søvn, blev hun kvalt og dræbt af ledningen fra mobilopladeren. 

Læs også Fire prøvesager skal nu for retten i sag om sex-videoer

Både tiltalte og kæresten Anne havde ifølge tiltalen drukket store mængder alkohol og indtaget kokain, og den tiltalte henvendte sig i hotellobbyen, hvor han fortalte, at hans kæreste var bevidstløs og ikke trak vejret.

Derfor kræver anklagemyndigheden i Spanien den nu 54-årige mand dømt for mord.

Ifølge lokale medier nægter manden sig skyldig, men det vil hverken hans advokat eller hans bror bekræfte over for Ekstra Bladet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik