Mand fra Amager tiltalt i makaber sag: Kvalte kæresten på ferie

En 54-årig mand fra Amager er fængslet på Costa Del Sol i det sydlige Spanien. Her er han tiltalt for at have dræbt sin kæreste.

i 2015 blev en nøgen kvinde fundet dræbt på et hotel nær Malaga i det sydlige Spanien.

Nu, næsten tre år senere, er en dansk mand fra Amager blevet tiltalt for at have dræbt kvinden, der var hans kæreste.

Kvinden blev fundet i det, som Ekstra Bladet kalder et 'syndigt rod' på hotelværelse nr. 524 på et firestjernet hotel i Torre del Mar. 

Ifølge Ekstra Bladet, som er i besiddelse af anklageskriftet mod den 54-årige mand, dræbte tiltalte sin 40-årige kæreste med ledningen til en mobiloplader.

Siden anholdelsen af manden i sommeren 2015, har han siddet varetægtsfængslet, og i februar bliver han stillet for en dommer og jury.

Efter en ophedet diskussion, der varede indtil næste dag, begik den dengang 51-årige mand forbrydelsen ved at gribe 'en mobiloplader og strangulerede hende', som der står i anklageskriftet ifølge avisen.

Forud for drabet havde parret angiveligt dyrket sex, og da Anne, som den 40-årige kæreste hed, var faldet i søvn, blev hun kvalt og dræbt af ledningen fra mobilopladeren. 

Både tiltalte og kæresten Anne havde ifølge tiltalen drukket store mængder alkohol og indtaget kokain, og den tiltalte henvendte sig i hotellobbyen, hvor han fortalte, at hans kæreste var bevidstløs og ikke trak vejret.

Derfor kræver anklagemyndigheden i Spanien den nu 54-årige mand dømt for mord.

Ifølge lokale medier nægter manden sig skyldig, men det vil hverken hans advokat eller hans bror bekræfte over for Ekstra Bladet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

IMG_1276

Bilist stak af fra uheld - nu er han fundet

kokain.jpg

Kæmpe kokainfælde i Hedehusene - firma vidste ingenting

ambulance

Bevidstløs mand reddet op af Øresund

brand pizzeria amager

Brand i pizzeria på Amager - beboere i opgang evakueret

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere