Mand fængslet i sag om halloween-drab

En 71-årig kvinde blev dræbt i sin lejlighed i Lyngby sidste år. Mere end et år senere er en 45-årig mand nu blevet varetægtsfængslet i sagen.

En 45-årig mand er lørdag blevet varetægtsfængslet frem til 18. november og sigtet for drabet på den 71-årige Lone Søndergaard i Lyngby 31. oktober sidste år. Manden blev anholdt fredag eftermiddag. Han nægter sig skyldig, men han ville gerne svare på spørgsmål i Retten i Helsingør. Dørene blev dog lukket på anmodning fra anklageren. Derfor er det ikke muligt at få flere oplysninger om den sigtede eller hans forhold til den dræbte kvinde.

"Vi kan ikke sige så meget endnu, for sagen foregår for lukkede døre. Men vi kan bekræfte at vi har anholdt en 45-årig mand, som nu er sigtet i sagen," siger Michael Gaml, der er central efterforskningsleder hos Nordsjællands Politi til TV2 Lorry.

31. oktober sidste år tilkaldte Lone Søndergaard hjælp via en alarm til den kommunale hjemmepleje. På kvindens adresse på Boulevarden i Lyngby fandt en hjemmehjælper efterfølgende den 71-årige kvinde død i lejlighedens entré. Det viste sig, at hun var blevet knivdræbt.

I over et år har der ikke været nyt fra politiet i sagen, og der foreligger ikke oplysninger om, hvad der har ført efterforskerne på sporet af den 45-årige mand. Kort efter drabet anholdt politiet en mand, som opførte sig mistænkeligt. Han blev løsladt igen kort efter, da der ikke var grundlag for at mistænke ham. Det vides ikke, om det er den samme mand, som nu er sigtet i sagen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

25_seconds

playPoliti kalder sag om afbrændt Mette Frederiksen-dukke for "alvorlig"

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

politiafspærring

Gik amok i hærværksraseri: Knuste ruder på 16 biler og to butikker

25_seconds

playMyndigheder deler oplysninger om kriminelle: Kan blive smidt ud af hele Brøndby Strand

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere