Lars B. Dueholm hopper fra LA til Venstre

Lars Berg Dueholm, som er medlem af Borgerrepræsentationen i København, har meldt sig ud af Liberal Alliance, og vender nu tilbage til partiet Venstre.

Medlem af Borgerrepræsentationen Lars Berg Dueholm har forladt Liberal Alliance til fordel for Venstre. Foto: TV 2 Lorry

Lars Berg Dueholm har været medlem af Liberal Alliance siden 2010, men det medlemskab er officielt slut nu. Lokalpolitikeren har meldt sig ind i Venstre, som han tidligere har været medlem af i 18 år.

Ifølge Lars Berg Dueholm har det været en svær beslutning:

- Jeg føler ikke længere, at jeg politisk eller partimæssigt har hjemme i partiet. Liberal Alliance er i dag på begge punkter et helt andet parti end det, jeg i 2010, meldte mig ind i. Særligt i forhold til det internationale udsyn, har partiet rykket sig markant. Derudover er rollen som ideologisk protest-parti ikke blevet afløst af en lidt mere resultatorienteret tilgang. Så der er forskellene bare blevet for store.

Sådan siger politikeren i dag i en pressemeddelelse. Det var ifølge Lars Berg Dueholm Liberal Alliances internationale udsyn og friske pust i dansk politik, der fik ham til at melde sig ind i partiet tilbage i 2010.

- Jeg ønsker dog ikke at smække med døren eller skyde på nogen. Det er blot sådan tingene har udviklet sig, og derfor har jeg meldt mig ind i Venstre.

Lars Berg Dueholm annoncerede i slutningen af oktober, at han i foråret 2016 flytter til Gentofte med familien, hvorfor han stopper i københavnsk politik. Indtil da fastholder han sin plads i Borgerrepræsentationen for Venstre, hvorefter mandatet falder tilbage til Liberal Alliance.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik