Lars B. Dueholm hopper fra LA til Venstre

Lars Berg Dueholm, som er medlem af Borgerrepræsentationen i København, har meldt sig ud af Liberal Alliance, og vender nu tilbage til partiet Venstre.

Lars Berg Dueholm har været medlem af Liberal Alliance siden 2010, men det medlemskab er officielt slut nu. Lokalpolitikeren har meldt sig ind i Venstre, som han tidligere har været medlem af i 18 år.

Ifølge Lars Berg Dueholm har det været en svær beslutning:

- Jeg føler ikke længere, at jeg politisk eller partimæssigt har hjemme i partiet. Liberal Alliance er i dag på begge punkter et helt andet parti end det, jeg i 2010, meldte mig ind i. Særligt i forhold til det internationale udsyn, har partiet rykket sig markant. Derudover er rollen som ideologisk protest-parti ikke blevet afløst af en lidt mere resultatorienteret tilgang. Så der er forskellene bare blevet for store.

Sådan siger politikeren i dag i en pressemeddelelse. Det var ifølge Lars Berg Dueholm Liberal Alliances internationale udsyn og friske pust i dansk politik, der fik ham til at melde sig ind i partiet tilbage i 2010.

- Jeg ønsker dog ikke at smække med døren eller skyde på nogen. Det er blot sådan tingene har udviklet sig, og derfor har jeg meldt mig ind i Venstre.

Lars Berg Dueholm annoncerede i slutningen af oktober, at han i foråret 2016 flytter til Gentofte med familien, hvorfor han stopper i københavnsk politik. Indtil da fastholder han sin plads i Borgerrepræsentationen for Venstre, hvorefter mandatet falder tilbage til Liberal Alliance.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

tomas breddam

Kaffetørstig borgmester inviterer borgerne til møde

Soegegroefter-gennem-landskabet_700x450

Særlige arkæologiske fund giver kommune ekstraregning på flere millioner kroner

Københavns Rådhus

Københavns Kommune dropper stor sexismeundersøgelse

20200330-143153-5-1920x1279we.jpg

Hæstorp Andersen vil stoppe før tid som regionsformand

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere