LA i hårdt angreb på Frank J.: Du har ikke styr på butikken

Massive forsinkelser på anlægs- og byggeprojekter i København får LA til at kritisere overborgmesteren for "ikke at have styr på sin butik".

Der er store forsinkelser på bygge- og anlægsprojekter i København.

Ifølge Liberal Alliance  er projekter, som økonomiforvaltningen har ansvaret for, forsinket med 45 procent i forhold til tidsplanen, og det får nu Liberal Alliance til at sige, at overborgmesteren "ikke har styr på butikken".

- Når der sker så drastiske forsinkelser, så kunne man få tanken, at Frank Jensen ikke har helt styr på planlægningen og projektstyringen i kommunen. Det er superærgerligt for borgerne, der konstant må leve med konsekvenserne af de forlængede tidsfrister og ikke mindst generende byggerod rundt om i byen, siger Heidi Wang, der gruppeformand for Liberal Alliance på Københavns Rådhus.

Soc.dem: Kritikken er overdrevet

Den socialdemokratiske gruppeformand Lars Weiss stiller sig dog uforstående overfor kritikken, som han mener er overdrevet.

- Der er alle mulige forskellige faktorer som er inde over. At licitationsresultaterne er blevet for dyre, og vi skal i en ny licitation. Og at vi bevidst har holdt projekter tilbage, hvis de skal koordineres med noget andet - så vi ikke skal ud og grave en gade op to gange, siger han til TV 2 Lorry.

Liberal Alliance har nu bedt overborgmesterens forvaltning om at komme med en redegørelse.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

20191107-180758-5-1920x1280we

Partier kræver brev i fredningssag tilbagekaldt: "Retssikkerheden er på spil"

Lejlighed altaner

Det kan blive sværere at få en altan i København

luftfoto-hampelandskolen

Gale tal bag skolelukning: To borgere tvinger kommune tilbage til regnemaskinen

ole bjørstorp

Vraget borgmester kan skabe sensationen med nyt parti, vurderer kommentator

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere