Kronprinsen giver tips i ny løbe-app: "Det bliver en god oplevelse"

I en ny løbe-app, der lanceres i forbindelse med Royal Run, deler Kronprins Frederik ud af personlige erfaringer med løb.

Kronprinsen er en ivrig løber, og det beviser han endnu engang i en ny app, der lanceres i forbindelse med løbet Royal Run.

Løbet er, som navnet antyder, iværksat med royal deltagelse og afvikles som en del af fejringen for Kronprins Frederik, som fylder 50 år den 26. maj.

I appen, der hedder 'Royal Run 18', kan du dykke ned i universet "Træn som Kronprinsen", hvor kronprinsen deler ud af egne erfaringer med løb.

Tidligere har kronprinsen både løbet marathon-distancen, ligesom han har gennemført Ironman. 

Erfaringerne med løb deler kronprinsen i videoer med Thomas Nolan, der er tidligere landstræner og professionel løbeinstruktør.

Det kan du i Royal Run-appen

- Jeg skal selv løbe en One mile i de fire første byer. Jeg betrager mig selv som en rutineret løber, så for mig bliver det bare en god oplevelse. Jeg glæder mig til at få smilet frem på børn og unge og generelt den gruppe, der har meldt sig til, siger kronprinsen blandt andet i videoen.

Kronprinsen og Thomas Nolan taler også om at træne op til de forskellige distancer, Royal Run byder på, de giver tips til løbetræning og taler om det at få børn og unge til at bevæge sig, som er en kendt mærkesag for Kronprinsen.

App med flere funktioner

'Royal Run 18' er tænkt som en motivations-app til dem, der gerne vil have bevægelse ind i deres hverdag.

Men samtidig fungerer appen også som en såkaldt "raceday"-app, hvor både løbere og tilskuere på selve løbsdagen kan få information om løbet i den by, de deltager i. 

Du kan downloade appen til iOS ved at klikke her og til Android ved at klikke her.

Royal Run afvikles 2. pinsedag den 21. maj i byerne Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og København.

TV 2 Lorry har i forbindelse med Royal Run lanceret et undersite, hvor du kan følge med i begivenhederne omkring det kongelige løb i København.

Samtidig kan du løbetræne op til løbet, ligesom du kan følge vores to Lorry-løbere, der fortæller om deres vej til Royal Run 18. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Klovn

Fortryder afslutning: Nu bliver det rigtig pinligt med gammelmands-problemer

fangekoret

playVideo: Tidligere indsatte overrasker Louise efter 25 år bag tremmer

Lysfestival5

playJesper er lysets mester – også udlandet har fået øje på ham

Dragør lodstårn

Over 100 år gammelt vartegn i fare for at rådne op

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere