Kondiløber-sagen: Mand sigtet for drabsforsøg og voldtægt

En 29-årig mand blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør og fængslet, efter han i nat blev anholdt i en bestialsk sag om livløs kondiløber på Østerbro.

En 38-årig kvinde fik en snor om halsen og blev voldtaget, da hun var ude at løbe tidligt tirsdag morgen på Østerbro i København.

Nu er en 29-årig mand fængslet i sagen. Han blev onsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for drabsforsøg og voldtægt af særlig grov karakter mod kvinden.

Den 38-årige var tidligt tirsdag morgen ude at løbe, men vendte aldrig hjem igen. Den nærmeste familie slog derefter alarm til Københavns Politi, og kvinden blev først fundet kort før klokken 15 tirsdag eftermiddag.

Ifølge politiet blev hun ikke fundet af politiet selv - det var angiveligt et familiemedlem, der fandt hende i et budskads.

Her lå hun bevidstløs med lav puls og delvist afklædt. På daværende tidspunkt var kvinden i livsfare.

Natten til onsdag blev den formodede gerningsmand, en 29-årig mand, anholdt af Københavns Politi, efter de havde søgt efter manden, som de havde set på overvågningsbilleder fra området.

I dag blev manden fremstillet i grundlovsforhør ved Københavns Dommervagt, og her blev han idømt foreløbig fængsling i 27 dage, indtil sagen kommer for retten.

Ifølge politiets sigtelse blev offeret tvunget ind i et budskads ved Sporsløjfen 10 på Østerbro, hvor hun blev slået i ansigtet og i baghovedet.

Her blev den 38-årige også forsøgt kvalt med en snor, hvilket resulterede i en blødning i hovedet, fremgår det af sigtelsen. Herefter blev kvinden voldtaget og efterladt bevidstløs i budskadset.

Den 29-årige mand nægter sig skyldig i alle sigtelser.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

cyklist albertslund 3

36-årig fængslet for narkokørsel efter alvorlig ulykke

knivstikishoej.jpg

Fem mænd dømt for voldsomt overfald på strandvej

overvågningskamera2

Flere kameraer skal øge trygheden i København

politi 112 politibil

18-årig varetægtsfængslet for drabsforsøg i Borup

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere