Kommune sætter ind: Folk går selfie-amok på kirkegård

Kirsebærtræerne på Bispebjerg Kirkegård er så stor en attraktion, at Københavns Kommune har måtte afskærme kapellet fra de mange besøgende.

De smukke lyserøde kirsebærblomster er sprunget ud på Bispebjerg kirkegård, og det tiltrækker masser af københavnere, der vil tage selfies med de smukke blomster.

Kirsebærblomsterne er nu så yndet et selfie-motiv og så stor en attraktion, at de mange besøgende generer de sørgende. Bispebjerg Kirkegård har aktive gravpladser, og der foregår dagligt bisættelser fra kapellet. For at skærme de mange sørgende har Københavns Kommune har været nødt til at afskærme kapellet.

Den megen ekstra trafik på kirkegården har også gjort det nødvendigt, at opstille ekstra toiletter til de mange besøgende.

 - Der er nogen, der lige skal mindes om, hvor det er de opholder sig, siger Palle Madsen fra Byens Tilsyn, der tidligere hed Vej og Park til TV 2 Lorry.

Palle Madsen patruljerer i øjeblikket på Bispebjerg Kirkegård for at minde de mange besøgende om, at det er en kirkegård og ikke en park.

 

Københavnere valfarter til Bispebjerg Kirkegård for at forevige de smukke kirsebærblomster.

 - Der er nogle, der gerne vil slå tæpper ud på græsplænen og holde picnic, der kommer folk med store ghettoblastere, og sælgere, der gerne vil køre deres kaffevogn ind på kirkegården, fortæller Palle Madsen om det leben, som de smukke træer har udløst.

Københavns Kommunes folk fra Byens Tilsyn vil patruljerer på Bispebjerg Kirkegård indtil kirsebærtræerne begynder at afblomstre.  

Ved kapellet, hvor der nu er sat afskæmning op, er også opsat skilte, der opfordrer de mange besøgende til at vise hensyn til de sørgende. 
Ved kapellet, hvor der nu er sat afskæmning op, er også opsat skilte, der opfordrer de mange besøgende til at vise hensyn til de sørgende.