Kommune har fundet plejefamilie til efterladt spædbarn

Efterladt pige er blevet udskrevet fra hospitalet og er nu hos plejefamilie.

Københavns Kommune har nu fundet en plejefamilie til den lille pige, der mandag aften blev fundet forladt i en Netto-pose på en cykelsti ved Grøndalsparken i Vanløse. 

Det oplyser Socialforvaltningen i København Kommune til TV 2 Lorry. 

Pigen var vurderet til at være mellem nul og fem dage, og er nu kommet så meget til hægterne, at hun er blevet udskrevet fra hospitalet og placeret i trygge rammer hos en plejefamilie. 

En borger fandt mandag aften lidt efter klokken 23 pigen liggende i en indkøbspose fra Netto, oplyste politiet tirsdag i en pressemeddelelse. Her offentliggjorde politiet også billeder af posen og en række andre tøjgenstande, som pigen var iført. 

Pigen havde det efter omstændighederne godt, og var altså kun kortvarigt indlagt på hospitalet. 

Efterlyser vidner

Politiet opfordrede tirsdag vidner om at henvede sig, hvis de kan have set indkøbsposen fra Netto stå i gruset ved cykelstien nær krydset mellem Grøndals Parkvej og Gudenåvej i Vanløse i tidsrummet mellem klokken 19 til  23.14.

Det nyfødte spædbarn var svøbt i en mørkeblå hættetrøje af mærket ”Divided” fra H&M i str. S og havde et gråt uldtæppe omkring sig. Barnet var desuden iført en babyhue af mærket ”Joha” i størrelsen 0-1 mdr. 

Københavns Politi efterlyser derfor også vidner, der genkender disse effekter og har set dem i forbindelse med en gravid kvinde eller en kvinde, der meget nyligt har født.

Den lille pige havde denne hue på, da hun blev fundet mandag aften.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

ambulance

Bevidstløs mand reddet op af Øresund

drabet i skoven

Vigtige sms-beskeder i drabssag forsvandt i politiets varetægt

Politibil i uheld

playPolitibil i voldsomt sammenstød

Retten i Roskilde

Mand tiltalt for forsøg på voldtægt af børn via datingside

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere