Komiker kaster penge i ny natklub for voksne

Klubkongerne Simon Lennet, Simon Frank og Casper Christensen åbner ny natklub, og skuespiller Lars Hjortshøj er denne gang med på holdet.

Foto: Claus Bech - Scanpix

Til marts får hovedstaden endnu en natklub - denne gang for voksne, som det hedder sig. 

At investere i en natklub er bare mere sexet

Lars Hjortshøj

Københavns natklub-entreprenører, Simon Frank, Simon Lennet og Casper Christensen, kaster sig nemlig ud i endnu et projekt, men nu med komikeren Lars Hjortshøj. 

-Jeg synes, at det er spændende at være med til at starte noget nyt op – og at investere i en natklub er bare mere sexet end så mange andre investeringer, forklarer han til Politiken. 

Lars Hjortshøj har fulgt med på sidelinjen, mens vennen Casper Christensen i de seneste år har været med til at starte masser af klubber.  

Og nu har han altså haft mod nok til selv at investere i klubben, der hedder At Dolores ( 'smerte' på spansk, red.).

Læs også Flere bliver forgiftet i natten: Ulrik har opfundet en løsning

Det er da også 6. gang, at holdet slår dørene op til en kendisbar i København, og hver gang har de i den grad gjort sig bemærkede. 

I 2015 korsfæstede de på Club Sunday en halvnøgen kvinde og en dværg. De har solgt lattergas til gæsterne, uddelt attrap-viagra til mændene og haft dansende ladyboys på lønningslisten. 

Den slags gimmicks har forretningsmændene dog skruet væsentligt ned for. 

Da man sidste år åbnede klubben Chateau Motel, brugte de fire millioner kroner på at renovere bygningen og ramme den helt rigtige afslappede stemning, som de understreger.  

Der findes et ocean af lækre cocktailbarer og restauranter, men når klokken slår midnat taber København den erfarne målgruppe på gulvet

Simon Lennet

Dengang lød ordene, at det var yt, det der med at arbejde i Nordea eller at hive fars dankort med i byen, og nogenlunde sådan lyder medlingen også denne gang:

- Med de to seneste projekter er vi med vilje gået 180 på den, og har virkelig kæmpet for at opnå en fed klub uden unødvendig larm, men egentlig bare levere det bedste produkt vi overhovedet har kunnet præstere. Så vi fortsætter på At Dolores med en ærlig klub, hvor rygsøjlen bliver kvalitet og stemning, siger Simon Lennet til TV 2 Lorry. 

Læs også Nye støjregler på vej i København: Her må der spilles højest

Aldersgrænsen bliver 27 år, men derudover lover klubejerne, at man ikke skal have været med i et realityprogram for at få lov til at komme ind. 

- Der er er hav af "gamle klubbere" i København der føler sig utilpas og udenfor på de nuværende klubber. Det her er en hyldest til dem. Det er trods alt dem, der har hjulpet os frem i de seneste 12 år i denne underlige branche, vi befinder os i, siger Simon Lennet.

- Vi kan mærke, at det er blevet mere legitimt at gå ud i København, selvom man er oppe i årene. Ved ikke, om det bare er os, der har det sådan. Folk aner ikke, hvor de skal gøre af dem selv. Der findes et ocean af lækre cocktailbarer og restauranter, men når klokken slår midnat taber København den erfarne målgruppe på gulvet, siger han.

Første gang Simon Lennet og Simon Frank  for alvor gjorde sig bemærket var i 2010, da de sammen åbnede natklubben Simons  i Strandstræde ved Nyhavn. 

Sidenhen har de åbnet restaurant i Store Kongensgade og smidt penge i reklamebureaet Butter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?