Kom med på 5-stjernet hotel: Herman K åbner

I dag åbnede Københavns fjerde hotel med hele fem stjerner. En transformerstation med 12 meter til loftet er rammen om 31 luksus-værelser.

Den første gæst på Hotel Herman K i Indre By er ved at tjekke ind i receptionen, der også er en bar - med tolv meter til loftet.

Hele vejen op til loftet er der glashylder, som er fyldt med dyre dråber til de kræsne ganer. 

- Det her er vores egen øl, som vi har lavet i samarbejde med bryghuset Svaneke. Vi kan godt lide at lave vores egne ting, fortæller Karim Nielsen, der er administrerende direktør for Brøchner Hotels, kæden med luksushoteller, der står bag Hotel Herman K.

quote Moderne hotelgæster fra ind- og udland efterspørger i stigende grad skræddersyede hoteloplevelser, hvor design, service og placering går op i en højere enhed. Med Hotel Herman K kan vi tilbyde netop dette i et miljø, hvor gæsterne samtidig kan føle sig hjemme.

Karim Nielsen, Adm. Direktør, Brøchner Hotels.

Det er lige før den officielle åbning og personale og direktør glæder sig helt åbenlyst. Ombygningen af den gamle transformerbygning har varet mange måneder. 

Københavnerne er velkomne

Der skyder mange hoteller op i København i disse år. For behovet er der. Men det er mest i mellemklassen, at der bygges, og der skiller Herman K sig ud.

Herman K er en blanding af den luksus, som der har været efterspørgsel på de senere år og ideen om at byde Københavnerne indenfor, er konceptet bag det transformerede betonhus.

Facaden med de oprindelige og fredede bronze-lameller er bevaret på adressen Bremerholm 6 i Indre By.

De gamle baggårde, der ikke ellers er særlig charmerende rummer nu en lille terasse, hvor alle kan nyde en kop kaffe eller et glas vin i solen. Også her er det den danske fauna, der er plantet i plantekasserne mellem borde og sofaer.

Og så kan hele hotellet lejes - hvis du har enge nok og vil være privat, er der mulighed for, at kun du og dine gæster kan tilbringe tid i de luksuriøse omgivelser. Vartet op af personale, der er knyttet til hver gæst - selvfølgelig.

- Moderne hotelgæster fra ind- og udland efterspørger i stigende grad skræddersyede hoteloplevelser, hvor design, service og placering går op i en højere enhed. Med Hotel Herman K kan vi tilbyde netop dette i et miljø, hvor gæsterne samtidig kan føle sig hjemme, siger Karim Nielsen, administrerende direktør i Brøchner Hotels.

 

Luksus for de få 

Og så er vi i Penthouse Suiten - øverst oppe. Et af de kun 31 værelser, der til gengæld er specielle, hvert og et.

- Her er det specielle senge, som er bygget specielt til Herman K, siger Karim Nielsen.

Det særlige er at den har et hovedgærde, der minder om det, du sidder i på 1. klasse i et fly. Med højttalere, lys og mulighed for at arbejde på computeren, hvis du er i København en regnfuld dag. Og så er den kæmpestor. Suiten her har privat tagterrasse, med kig til Sankt Nikolaj Kirke og tagene over København:

- Heroppe kan man få sin egen private dining, siger Karim Nielsen.

Madne er vel og mærke bragt fra restauranten i hotellet, der drives af folkene bag Kadeau. Her er lækre træsorter på gulvene og en moderne beplantning med danske planter som bregner, græs og blomster fra de danske heder.

Konceptet hedder boutique hotel og kæden bag, Brøchner Hotels, har nu fem hoteller i København i luksus-klassen.

Brøchner Hotels

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

Rødt-flag-Amager-Strand_ny

playEr du vinterbader? Hold øje med røde flag og lamper ved strande

Dialektkort

Efterlysning: Hjælp TV 2 Lorry med at redde dialekterne

coronavirus covid grafik ny mutation

Se, hvor du står i vaccinekøen

Daniels Driveby - Wissam marengs

playBagedyst-dronning Wissam: Ishøj har det hele

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere