Kok mistede sin far - nu kokkererer han i kamp mod kræft

En gruppe kokke har sat sig for at kokkere lækker mad - og overskuddet går til et godt formål.

For femte år i træk er en gruppe kokke gået sammen for at kokkere en lækker menu i den gode sags tjeneste.

Søndag arbejdede ni kokke på at trylle ni lækre retter frem til gæster, der har betalt i alt 1.600 kroner for den eksklusive menu. 

Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

- Det startede for fem år siden, da jeg mistede min far. Så samlede vi en masse gode kokkekollegaer og venner til dette arrangement, og det har efterhånden udviklet sig, siger Nicolai Mentzler, kok og arrangør for Kokke mod Cancer.

- Vi er fortsat, på grund af glæden ved at give gæsterne en god aften - og vigtigst af alt for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse, siger han.

Søndagens arrangement burde give et overskud på omkring 140.000 kroner, der går til Kræftens Bekæmpelse.

Restaurantbesøgene går på skift år for år. Søndag aften foregik det på Restaurant Bazaar i København.

Efter aftenens middag har kokkene over årene samlet mere end en halv million kroner ind til Kræftens Bekæmpelse.