Københavnsk Counter Strike-hold sælger spillere for millionbeløb

E-sportsholdet Heroic fra København tjener flere millioner på at sælge to danske computerspillere til amerikansk hold.

To danske Counter Strike-spillere skifter til amerikansk hold for millionbeløb. (Arkivfoto fra DM i CS GO 2017) Foto: Ida Guldbæk Arentsen - Ritzau Scanpix

At være god til at spille computer kan være big business.

Et københavnsk e-sportshold har netop tjent et millionbeløb på at sælge to af deres computerspillere til et amerikansk hold.

Holdet Heroic skriver i dag i en pressemeddelelse, at de to danske Counter Strike-spillere Marco “Snappi” Pfeiffer og Jacob “JUGi” Hansen skifter til amerikanske OpTic Gaming, der betaler et uoplyst millionbeløb for spillernes rettigheder.

Læs også Astralis forlænger med træner efter stor triumf

TV 2 Lorry erfarer, at beløbet, OpTic Gaming betaler RFRSH Entertainment for de to spilleres rettigheder, ligger på mere end tre millioner kroner. 

Den tidligere håndboldlandsholdsspiller Kasper Hvidt, der i dag fungerer som sportsdirektør for holdet, fortæller, at tilbuddet var for godt til at sige afslå:

- Snappi og JUGi er to virkeligt dygtige spillere, der individuelt leverer på et meget højt topniveau. Omvendt er vi også ved at bygge Heroics profil op omkring en lidt anden identitet, og på den baggrund ville det ikke være forsvarligt at afslå et tilbud af den størrelsesorden, vi har fået. 

Læs også Københavnske Astralis vinder stor turnering med kæmpe pengesum

Bag holdet står RFRSH Entertainment, der også er bagmænd bag holdet Astralis, der i weekenden vandt en stor turnering og 600.000 kroner. 

Marco “Snappi” Pfeiffer og Jacob “JUGi” Hansen skal fremover spille Counter Strike for et amerikansk hold. Foto: Pressefoto fra RFRSH Entertainment

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik