Københavns dyreste: Byhus til salg for 38 millioner

Et byhus på 299 kvadratmeter er sat til salg på Christianshavn. Det er det dyreste ejerlejlighed på markedet i hovedstaden lige nu.

Byhuset er sat til salg for 38 millioner kroner. Foto: Lilienhoff

Byhuset ligger centralt på Christianshavn. Foto: Lilienhoff

1 af 2

Ankerhuset på Christianshavn er lige nu den dyreste ejerlejlighed til salg i København. Det skriver Boliga. 

Byhuset ligger lige ved kanalerne på Christianshavn og består af to matrikler, der sælges samlet. En privat bolig på 299 kvadratmeter og en erhvervsdel på 138 kvadratmeter. Lejligheden består af fem værelser. 

I dag bruges erhvervsdelen til showroom, værksted og kontor og ligger i åben, direkte forbindelse til boligen. Den har dog også sin egen indgang ud mod kanalen.

Det er et gammelt pakhus, der blev gennemgribende restaureret og ombygget til bolig i 2014 i samarbejde med Kulturstyrelsen og flere arkitekter, står der i salgsannoncen. 

Læs også Massiv luksus: Her er Danmarks dyreste lejehuse

Bjælker fra kongeskibet

Den ældste del af huset er ifølge mægleren oprindeligt bygget af Christianshavns først ankersmede. Og det dateres fra cirka 1650. Bjælkerne stammer fra selveste kongeskibet, skriver mægler.

Du kan læse mere om boligen her. 

Husets største rum er 27 meter i længden, har gulve med over 300 år på bagen og har otte meter til kip med hvidmalede, fritstående bjælker. Det skriver Boliga.

Huset har en fælles gårdhave med frugttræer, hvor de nye ejere kan nyde solen. 

Lige nu er en villa i Vedbæk den dyreste bolig, der er udbudt til salg i hele Danmark. Den koster 55 millioner, skriver Boliga.

Læs også Her er Københavns dyreste og billigste bydeleTilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik