Københavnerne raser: "Har du tabt sutten, Kabell?"

I går kunne Berlingske fortælle, at Trafik- og Miljøborgmester, Morten Kabell (EL) ville droppe alle gratis parkeringspladser i København. Nu raser københavnerne.

- Har han tabt sutten, spørger Mogens Lauridsen i debatten om Morten Kabells forslag på TV 2 Lorrys Facebook-side.

- Godt der snart er kommunalvalg, så vi kan få udskiftet ham, der er imod biler, lyder der fra Brian larsen.

quote Har han tabt sutten?

Mogens Lauridsen

Kommentarerne er blot to af mange fra utilfredse københavnere, som ikke er glade for, at trafik- og miljøborgmester, Morten Kabell, Enhedslisten, har tænkt sig, at det skal være slut med gratis parkering i København.

- Vi oplever, at der stadigvæk er rigtig mange, der pendler ind til byen og parkerer gratis der, hvor københavnerne gerne vil have parkeret ders bil. Det vil give god mening at gøre hele Københavns Kommue til en betalingszone, sagde Morten Kabell til Berlingske i går.

quote Fint nok og det selvom vi også "rammes". Bilerne skal ud af byen. Sørg for bedre offentlig transport

Solveig Hejl

Betalingszoner helt til kommunegrænsen

Helt kort går Morten Kabells forslag ud på at rykke betalingszonen ud til kommunegrænsen, så der ikke længere er gratis p-pladser i kommunen. Dette forslag kommer to måneder efter, at de nye betalingszoner trådte i kraft.

Og brugerne, som deltager i debatten, er alt andet end tilfredse med den udmelding. Der er dog enkelte, som støtter Morten Kabell.

- Fint nok og det selvom vi også "rammes". Bilerne skal ud af byen. Sørg for bedre offentlig transport, skriver Solveig Hejl.