Københavner-burger kåret som en af verdens bedste: "Det er sindssygt"

Gasoline Grill har kun fire burgere på menukortet. Til gengæld er de lavet med kærlighed.

Byder din søndag på fantasier om en saftig burger og fritter (måske med ekstra salt)? Hvis du vil sikre dig en god oplevelse, kan du roligt besøge Gasoline Grill i København. 

quote Jeg synes, det er fuldstændig sindssygt. Det er virkelig kæmpe stort. De mennesker, der har været forbi, er nogle tunge drenge og nogle, man har respekt for

Klaus Wittrup, stifter af Gasoline Grill

Burgerbaren på Landgreven kan i hvert fald prale af at servere en af verdens 27 bedste burgere ifølge en kåring af det anerkendte amerikanske medie, Bloomberg

Gasoline Grill er kommet i fint selskab, efter at Bloomberg sidste sommer sendte tre burgereksperter ud i verden for at finde klodens bedste burgere. 

Stifteren af Gasoline Grill, Klaus Wittrup, er naturligvis begejstret over, at hans burgerbar er havnet på listen.

- Jeg synes, det er fuldstændig sindssygt. Det er virkelig kæmpe stort. De mennesker, der har været forbi, er nogle tunge drenge og nogle, man har respekt for, siger han til TV 2 Lorry.

 
 

quote  Vi går ikke på kompromis i forhold til, hvordan vi laver burgerne.

Klaus Wittrup, stifter af Gasoline Grill

Gasoline Grill åbnede den 26. april 2016, og siden da har der været travlt i den lille burgerbar i det indre København. Konceptet er enkelt, og burgerbaren har kun fire forskellige burgere på menukortet.

- Vi er mest kendte for vores cheeseburger og vores butterburger. Vores butterburger er ligesom en cheese burger, men i stedet for et stykke ost, lægger vi en klat smør på bollen lige inden, vi lægger låget på, siger Klaus Wittrup.

Han mener selv, at hemmeligheden bag burgerbarens succes skal findes i den kærlighed, der bliver lagt i burgerne.

- Vi går ikke på kompromis i forhold til, hvordan vi laver burgerne. Vi har udviklet en bolle, som ingen andre i København har. Vi bruger det bedste kød, og vi hakker det hver dag. Det er gode råvarer, der gør, at slutproduktet bliver godt. Jeg har lavet en burger, som jeg gerne vil have en burger, siger han.

En af de tre udsendte fra Bloomberg hedder Randy Garutti og er kulinarisk direktør for den legendarisk amerikanske burgerkæde Shake Shack.  Klaus Wittrup kan godt huske, at han sidste sommer serverede en burger for amerikanske Randy Garutti. 

- Jeg havde vild optur over, at han lige pludselig var i min burgerbar, men dengang vidste jeg jo ikke, hvorfor han var der, lyder det.

Sådan beskrives Gasoline Grill i kåringen fra Bloomberg.
Sådan beskrives Gasoline Grill i kåringen fra Bloomberg.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

tivoli

Efter 10 års tørke: Michelin-stjerner vender tilbage til Tivoli

MVI_5243.00_15_09_24.Still001

playFiskeri i Københavns Havn er blevet et corona-hit

Vinterbadning(8)

playMallu er hoppet på iskold coronadille: Få de bedste fif

Kim(3)

Issejlere på tynd is i Nordsjælland

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere