Københavner-burger flytter til New York

Burgeren fra Gasoline Grill kan i næste uge smages i New York, hvor de vil dele 1000 gratis burgere ud i løbet af en tre dages pop-up-fest.

Den Københavnske burger-grill Gasoline Grill, der sidste år blev kåret som en af verdens bedste burgere, vil i forbindelse med en tre dages pop-up-fest rykke til New York.

- Vores burger referer til den amerikanske burger tradition, og derfor synes vi det kunne være sjovt at tage her hen. Vi åbnede op på en tank ligesom burgeren startede i USA gjorde, fortæller Klaus Wittrup stifter af Gasoline Grill.

Burger kan hjælpe udsatte 

Den velsmagende burger vil flytte ind hos en anden dansker, de vil nemlig blive uddelt i Claus Meyer i Grand Central Terminal. Her vil Gasoline Grill fra den 16. til den 18. marts uddele 1000 gratis burgere.

- Burgerne vil være gratis, men kunderne vil kunne donere til Claus Meyers fond Melting Pot, siger Klaus Wittrup.

Melting Pot er en fond, der arbejder for at forbedre fremtidsmulighederne blandt udsatte i Danmark og udvalgte udviklingslande.

Kom til New York og smag burger

Det er nok de færreste danskere, som kan få glæde af de gratis brugere i New York. Dog kan det blive muligt for to, da Tipster, som står for eventet, i forbindelse med pop-up-festen udlodder en tur for to til New York. Burger kan dog stadig smages i København lidt endnu.

- I første omgang vil vi ikke rykke der hen permanent. Men det kunne da være på et andet tidspunkt, fortæller Klaus Wittrup.   

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

def_thumb,50_percent

playOplev i weekenden: Lav mad over åben ild

dining week

Populær madfestival frygtede storm efter udskydelse

Henrik Nordbrandt

playDigteren Henrik Nordbrandt led af anoreksi: Det var et ubevidst ønske om at begå selvmord

20130516-162059-L-1920x1280we

Nu kan du få gratis adgang til oplysninger om dig selv i Rigsarkivet: Sådan gør du

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere