København: Vandmasser oversvømmer veje

Flere veje er spærret, og Vejdirektoratet advarer bilisterne om vejene i København efter massiv regn fredag formiddag.

00:25

Foto: TV 2 Lorry

1 af 2

Opdateret klokken 10.45...

Der er stadig problemer på vejene flere steder i København, efter at himlen fredag formiddag åbnede sig. Flere kommuneveje er spærret. Det melder Vejdirektoratet og politiet til TV 2 Lorry.

Tuborgvej er klokken 10 stadig lukket ved Niels Andersens Vej og Rygårds Allé. På den side af Tuborgvej er vejen spærret, så man kan køre af Lundevangsvej. Det oplyser Københavns Politi til TV 2 Lorry.

- Man er ved at pumpe vandet væk i området. Vi fik meldinger om en vandstand på en halv meter tidligere i dag, siger Carsten Reenberg til TV 2 Lorry.

Han oplyser desuden, at Københavns Kommune er ved at fjerne flere dæksler, der røg op på Tagensvej på grund af vandtryk nedefra.

På meget kort tid er der faldet mellem 10 og 20 millimeter regn i København, melder TV 2 Vejret.

Vejdirektoratet advarer bilisterne om de københavnske veje.

- Regnen er stoppet, og vandet er så småt på vej væk, men der er stadig risiko for aquaplaning enkelte lavtliggende steder. Flere kommuneveje er desuden spærret - blandt andre Lersø Park Allé. Vi opfordrer til, at man kører forsigtigt, siger vagthavende ved Vejdirektoratets trafikcenter, Brit Osted Nielsen, til TV 2 Lorry.

Der er også stadig problemer ved Ryparken, hvor Helsingørmotorvejen ender. Her er der store vandsamlinger, og billister skal derfor være opmærksomme, oplyser Vejdirektorat til TV 2.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik